دیابتی‌ها ۲۰ تا ۳۰ سال کمتر عمر می‌کنند

بصیر، دریایی متخصص طب گیاهی، در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری سلامت به موضوع دیابت اشاره و اظهار داشت: دیابت بر اثرتغذیه ناصحیح در بدن ایجاد شده و غذاهایی همچون برنج سفید، شیرینی، شکلات و نوشابه سبب بروز آن می‌شود.

وی با اشاره به  این‌که هر قوطی نوشابه ۳۵ گرم شکر دارد، ‌افزود: مصرف غذاهای مناسب و فیبردار سبب کاهش ۷۰-۵۰ درصدی احتمال ابتلا به دیابت می‌شود. لذا الگوی صحیح تغذیه رکنی مهم در موضوع دیابت است.

دریایی با بیان این‌که دیابت نتیجه کاهش انسولین در بدن است، گفت: هرچه شیرینی‌جات و یا مواد قندی مصرف کنیم، ترشح انسولین در بدن کاهش یافته و قند خون بیشتر می‌شود. لذا مصرف میوه، سبزیجات، غلات، حبوبات طبیعی، نان جو، آش، سوپ جو، پرک جوی دو سر سبب کاهش قند خون می‌شود.

این متخصص طب گیاهی ضعف عضلانی، کاهش ناتوانی عمومی بدن به دلیل مشکلات عصبی، ‌قلبی و چشمی را از عوارض دیابت برشمرد و خاطرنشان کرد: عمر مفید درافراد مبتلا به دیابت ۲۰ تا ۳۰ درصد کمتر از افراد عادی است. لذا توصیه می‌شود جهت پیشگیری از دیابت الگوی صحیح تغذیه مورد توجه واقع شود.

وی گفت: توت و مواد قندی طبیعی به دلیل داشتن قند پروکتوز سبب بروز دیابت نمی‌شود. همچنین مصرف ۲ تا ۳ خرما نیز برای مبتلایان در طول روز مشکلی ندارد، ولی به طور کلی مصرف غذاهای سبوس‌دار مانند برنج قهوه‌ای و یا شکر قهوه‌ای برای افراد مبتلا به دیابت و یا پیشگیری از این بیماری توصیه می‌شود.

رجانیوز

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا