پاسخ مستند به اظهارات وزیر کار؛

دریافت حقوق ۵۲۰ میلیون تومانی مدیر عامل بانک رفاه در ۶ ماه/ ترفند “چند حسابی” مدیران برای لاپوشانی دریافتی های نجومی + اسناد جدید

بصیر، انتشار صورتحساب دریافتی چند صد میلیونی حقوق مدیر عامل این بانک موجب شده تا جوی سنگین بر رفت و آمدهای موجود در بانک رفاه ایجاد شده و با دستور بالادستی ها، به جای آنکه دستگاه های نظارتی خارج از مجموعه بانک به غارت بیت المال توسط مدیران ارشد بپردازند، مجموعه حراست و بازرسی بانک رفاه این روزها در پی پیداکردن افرادی هستند که اقدام به انتشار حقوق های نجومی مسئولان بانک کرده اند.

این مسئله در شرایطی است که این اقدامات با سکوت نهادهایی همچون انجمن اسلامی بانک رفاه و حراست و بازرسی مواجه شده است.

این در شرایطی است که به نظر می رسد با توجه به دستورات صادر شده از سوی سران ۳ قوه، این وظیفه دستگاه های نظارتی خارج از مجموعه بانک رفاه است که به ماجرا ورود کرده و به جای تجسس در یافتن منتشرکنندگان حقوق های نجومی، مدیرانی که دریافتی های چند صد میلیونی داشته اند را مورد بازجویی قرار دهند.

در این بین اما هفته گذشته بود که شبکه اطلاع رسانی دانا در گزارشی به انتشار اسناد مربوط به دریافت حقوق های چند صد میلیونی از سوی مدیر عامل بانک رفاه پرداخت. این در شرایطی است که صبح امروز علی ربیعی وزیر کار و تعاون در خصوص دریافتی های نجومی مدیر عامل بانک رفاه گفته “در این دوره، هیچ تخلفی از جانب فرد صورت نگرفته و با اینکه دولت گذشته با تخلف و به صورت پنهان، مبالغی پرداخت می‌کرد، از زمین تا آسمان متفاوت است.  آنچه منتشر شده، بازمانده حساب مالی مدیرعامل بوده، یعنی پولی که هنوز برداشت نشده بود. گردش مالی را گرفته بودند و هنوز وزیر هم با آن موافقت نکرده بود. میزان پرداخت هم بر اساس متوسط سایر بانک ها بوده است.”

از سوی دیگر نیز مدیر روابط عمومی بانک رفاه در این خصوص به خبرنگار دانا گفته بود ” از زمانی که مدیر عامل کار خود را در مجموعه بانک رفاه آغاز کرد حقوقی برای وی تعیین نشده و در طول سال برای مدیر عامل طی ۲ برهه فقط پول واریز شده است. آقای صدقی نیز از زمانی که وارد مجموعه شدند با مجمع بر سر میزان حقوق مدیر عامل بحث هایی داشتند. مجمع هم به دلیل کش و قوس ها به یکباره در اسفند ماه واریز داشته است. مجمع در اسفند ماه افزایش حقوق مدیر عامل و هیئت مدیره را تصویب کرده و اجرای این افزایش حقوق نیز به ابتدای سال ۹۴ مربوط بود. یعنی می بایست مابه التفاوت تمام پرداختی ها از ابتدای سال محاسبه شده و به حساب مدیران واریز شود.”

حالا اما اسناد جدیدی به دست خبرنگار دانا رسیده که نه تنها اظهارات وزیر کار و تعاون  را نقض می کند، بلکه نشان می دهد که آقای مدیر عامل در تمام ماه های منتهی به پایان سال ۹۴ حقوق ماهانه خود را دریافت کرده و مجموع این ارقام نیز در ۶ ماهه دوم سال ۹۴، رقمی بالغ بر ۵۲۰ میلیون تومان شده است. در این باره به نظر می رسد مسئولان دولتی به جای آنکه به دنبال برخورد با دریافت کنندگان حقوق های نجومی باشند، در پی پاک کردن صورت مسئله هستند.

طبق سند فوق مجموع دریافتی های مدیر عامل بانک رفاه در مهر ماه رقمی بالغ بر ۱۵۰ میلیون تومان شده است.

سند فوق نشان میدهد دریافتی های مدیر عامل بانک رفاه در آبان ماه رقمی بالغ بر ۲۴ میلیون تومان بوده است.

این سند مربوط به دریافتی های مدیر عامل بانک رفاه در آذرماه است که رقمی بالغ بر ۳۶ میلیون تومان است.

سند فوق نشان می دهد رقمی بالغ بر ۶۳ میلیون تومان در دی ماه به حساب آقای مدیر عامل واریز شده است.

اسناد مربوط به دریافتی بهمن ماه نیز نشان می دهد مدیر عامل بانک رفاه در این ماه ۲۴ میلیون تومان دریافتی داشته است.

برای مشاهده اسناد دریافتی ۲۳۰ میلیون تومانی اسفند ماه مدیر عامل بانک رفاه نیز اینجا کلیک کنید.

مدیر عامل بانک رفاه طبق اسناد موجود در مهرماه ۹۴ رقم ۱۵۰ میلیون، آبان ماه ۲۴ میلیون، آذر ۳۶، دی ۶۳، بهمن ۲۴ و در اسفند ماه به یکباره ۲۳۰ میلیون تومان دریافتی داشته است. نکته جالب توجه نیز اینجاست که دریافتی های مهرماه تا بهمن به یک حساب و به یکباره دریافتی اسفند ماه آقای مدیر عامل که همان رقم نجومی نیز هست، به حسابی دیگر واریز شده که با نگاهی به تفاوت شماره حساب ماه های مهر تا بهمن با اسفند ماه، این مسئله به وضوح قابل تایید است.

این ماجرا نشان می دهد که برخی مدیران دولتی و روسای بانک ها از پروژه “چند حسابی” برای دریافت حقوق و مزایای خود بهره می برند. موضوعی که قطعا کار دستگاه های نظارتی را در بررسی روند حقوق های نجومی با مشکل مواجه خواهد کرد و بدون شک این ماجرا نیازمند هوشمندی این دستگاه ها در روند بررسی هاست.

دانا

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا