نوشیدن آب ‌یخ؛ عاملی برای کبدچرب

محقق طب اسلامی مصرف آب ‌یخ را عاملی برای کبدچرب دانست و گفت: متاسفانه عادت به خوردن آب یخ در ایران زیاد است.

محمدامین افرا اظهار کرد: کبد چرب یک موقعیت مخرب را در بدن ایجاد می‌کند و بدتر اینکه در ابتدا هیچ علامت هشداردهنده‌ای ندارد.

وی افزود: عادات و رفتارهای غلط بسیاری، ایجادکننده این بیماری هستند که بارزترین و مهم‌‎ترین آن‌ها مصرف موادغذایی چرب، اضافه وزن، نداشتن فعالیت بدنی سالم، فشارخون و سوء تغذیه است.

این محقق طب اسلامی تصریح کرد: چربی در کبد هر انسانی طبیعی است، اما اگر از حد نرمال بیشتر شود، کبد، چرب محسوب می‌شود.

وی خستگی و ضعف عمومی، کاهش وزن و اشتها، تیرگی پوست، عصبانیت و پینه‌بستن قوزک پا و سر انگشتان را علایم کبد چرب دانست و گفت: برای درمان کبد چرب بهتر است از دمنوش‌های طبیعی، پونه، سماغ، سیاه‌دانه و ژل آلوئورا استفاده شود.

افرا اظهار کرد: کبد چرب یک بیماری درمان‌پذیر است، ولی برخی اوقات می‌تواند باعث عوارض خطرناک و برگشت‌ناپذیری شود.

این محقق طب اسلامی در پایان حجامت بین دو کتف را برای درمان و بهبود کبد چرب مناسب دانست./آ

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا