کارشناس مسائل بهداشتی شبکه بهداشت فریدونکنار:

مسائل بهداشتی در مکان‌های مذهبی رعایت شود/آمادگی شبکه بهداشت فریدونکنار برای آزمایش رایگان خادمان

بصیر، خلیل مرادی در حاشیه همایش عاشورائیان در گفت‌وگو با بصیرنیوز درباره آسیب‌ها و آفت‌های بهداشتی در مساجد گفت: لازم است که در ماه محرم و در تکایا و مساجد، دست‌اندرکاران از مواد غذایی ناآشنایی که از بیرون برای مسئولان پخت غذا می‌آورند امتناع کنند.
وی خاطرنشان کرد: در هنگام دسته‌روی ایستگاه‌های صلواتی کیسه زباله تعبیه شود تا پراکندگی زباله را نداشته باشیم
کارشناس شبکه بهداشت با اشاره به اینکه در برخی از مساجد روغن جامد استفاده می‌کنند خاطرنشان کرد: این روغن‌ها کلسترول بالایی دارد و لازم است که فقط از روغن مایع استفاده شود.
مرادی تصریح کرد: نمک هم باید حتما تصفیه شده باشد تا عامل ایجاد سرطان نباشد و از ظروف یکبار مصرف کمتر استفاده شود.
وی رعایت نکات بهداشتی در مساجد و تکایا را ضروری دانست و افزود: به منظور حفظ سلامت و پیشگیری از بیماری باید نکات بهداشتی رعایت شود چراکه مساجد و تکایا به عنوان اماکن مقدس باید برای همه الگو باشند و تا جایی که امکان دارد باید مسایل بهداشتی رعایت شود.
این کارشناس مسائل بهداشتی خاطرنشان کرد: افرادی که در تهیه و توزیع مواد غذایی دخالت دارند باید از لحاظ جسمی سالم باشند و شبکه بهداشت و درمان این آمادگی را دارد که تمامی خادمان را مورد آزمایش رایگان قرار دهد و کارت سلامت برای همه خادمان صادر می‌شود و لازم است که این افراد از طرف هیئت امنای مساجد و تکایا معرفی شوند.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا