مربای پوست پرتقال یک مربای محبوب پاییزی

بصیرنیوز،با طرز تهیه یکی از محبوب‌ترین مرباهای پاییزی با فودفا همراه باشید. در ادامه این مطلب را به نقل از فودفا بخوانید.

مربای پوست پرتقال یک مربای محبوب پاییزی
مواد لازم برای تهیه مربای پوست پرتقال
نیم کیلو شکر

۲۰۰ گرم پوست پرتقال

۱ قاشق سوپخوری آبلیمو

دو لیوان آب

طرز تهیه مربای پوست پرتقال
قسمت سفیدی‌های پوست پرتقال رو جدا کرده و خلال می‌کنیم. پوست پرتقال‌ها را در آب‌جوش ریخته و اجازه می‌دهیم ۱۵ دقیقه داخل آن بماند و بعد آبکش می‌کنیم. این مرحله را باید  ۳ بار تکرار کنیم و هر بار باید ۱۵ دقیقه داخل آب بماند تا بپزد و در عین حال تلخی آن از بین برود.

شکر را با ۲ لیوان آب حل کرده و روی حرارت می‌گذاریم تا قوام بیاید.

اصطلاح قوام آمدن در آشپزی: این اصطلاح معمولا در طبخ مربا‌ها و شربت‌ها و امثال آن بکار می‌رود آخرین مرحله طبخ مربا و شربت است. برای تعیین حد قوام آمدن موقعی که روی مربا و شربت دانه‌های مروارید شکل پیدا شد مقداری از شربت را برداشته و کمی صبر می‌کنیم تا شربت سرد شود بعد شربت را به طرف ظرف سرازیر می‌کنیم اگر قطرات شربت به سختی از قاشق سرازیر و کش پیدا کند در این موقع قوام آمده است.

بعد پوست پرتقال‌ها و آبلیمو را اضافه کرده و اجازه می‌دهیم نیم ساعت روی حرارت بماند. بعد از اتمام پخت یک دستمال روی قابلمه می‌کشیم (از در قابلمه استفاده نکنید) و اجازه می‌دهیم ۲۴ ساعت در دمای اتاق بماند.

برای نگهداری، مربا را داخل ظرف شیشه‌ای خشک و تمیز بریزید. نوش جان و لذت ببرید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا