لیمو عمانی موجود در غذا را نخورید

بصیرنیوز،لیمو عمانی در واقع به عنوان طعم دهنده‌ طبیعی و مصلح به غذاها مخصوصا خورش ها افزوده می‌شود تا در هضم غذا و جذب بهتر مواد مغذی در بدن کمک کند اما این ماده همانند اسفنج عمل کرده و مواد زائد و مضر غذای در حال طبخ را به خود جذب می‌کند.

لیمو عمانی چربی ها و اسیدهای چرب را جذب می کند، به همین علت توصیه شده است از مصرف لیمو عمانی داخل خورش ها و برخی از غذاها به خصوص غذاهای چرب مانند قرمه‌سبزی، قیمه و آبگوشت  پرهیز شود؛

این موضوع بخصوص برای گروههایی که مبتلا به چاقی و چربی خون هستند اهمیت بیشتری دارد، چرا که مصرف این لیمو عمانی‌ها باعث افزایش چربی خون و بیماریهایی از این دست خواهد شد.

کارشناسان توصیه می کنند این ماده در مراحل پایانی طبخ به غذا افزوده شود چراکه با این کار اثر گذاری بهتری خواهد داشت و نکته دیگر آنکه به هیچ وجه به صورت پودر استفاده نشود چراکه در این صورت تاثیرهای گفته شده را نخواهد داشت.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا