امروز : یکشنبه ۲۴ بهمن ۱۳۹۵
تاریخ : ۱۳۹۵/۱۱/۲۴ - ۱۳:۱۵ ذخیره فایل ارسال به دوستان

دوره ترويج و طبخ آبزيان در بابلسر برگزار شد+عکس

با حضور حسن اسحاقی رئیس اداره شيلات بابلسر و فريدونكنار، حسن حسین‌نژاد رياست گروه بهبود كيفيت اداره كل شيلات مازندران ، حسین اصغری کریمی رياست گروه توسعه بازار اداره كل شيلات مازندران، بخشدار بهنمير ، مدير جهاد بابلسر، مدير آموزش و پرورش بهنمير، مدير شبكه بهداشت بهنمير، نماينده بانوان فرمانداري بابلسر و دهيار روستای عزيزك […]

با حضور حسن اسحاقی رئیس اداره شيلات بابلسر و فريدونكنار، حسن حسین‌نژاد رياست گروه بهبود كيفيت اداره كل شيلات مازندران ، حسین اصغری کریمی رياست گروه توسعه بازار اداره كل شيلات مازندران، بخشدار بهنمير ، مدير جهاد بابلسر، مدير آموزش و پرورش بهنمير، مدير شبكه بهداشت بهنمير، نماينده بانوان فرمانداري بابلسر و دهيار روستای عزيزك دوره ترويج و طبخ آبزيان بمنظور افزايش فرهنگ آبزي مصرفي و بالا بردن سرانه مصرف آبزيان در این روستا برگزار شد.
حسن اسحاقي رئیس اداره شيلات بابلسر و فريدونكنار در خصوص مصرف آبزيان اظهارکرد: ماهي داروي درمان ناراحتي‌هاي قلبي است و خوردن ماهي حداقل دو بار در هفته موجب كاهش بيماري‌هاي قلبي و عروقي ، كاهش فشار خون ، كاهش بيماري‌هاي التهاب مفصلي ، رشد و سلامت مغز جنين و بهبود شرايط كلي بدن می‌شود.
در ادامه روئساي محترم گروه بهبود و كيفيت و توسعه بازار اداره كل هم موضاعاتي در اين خصوص بازگو كردند.

ارسال دیدگاه

photo_2016-05-31_13-37-56

photo_2016-06-02_15-16-08

photo_2016-06-02_15-16-04

1

gorban-1

news