این اشتباهات جلوی شاد بودن شما را می‌گیرد!

بصیرنیوز،یک سری اشتباهاتی است که همیشه جلوی شادبودن را نیز می‌گیرد. روان شناسان معتقدند افراد دارای روابط اجتماعی قوی با دیگران کمتر در معرض خطر مرگ قرار می‌گیرند. تحقیقات نشان داده کسانی که روابط اجتماعی قوی‌تری دارند، میل به زندگی و شادی در آن‌ها بیشتر از دیگران است. آن‌ها معتقدند حتی دوستی‌های قدیم به کسی که سرطان دارد خیلی کمک می‌کند و باعث می‌شود فردی با بیماری بجنگد و دلش می‌خواهد بیشتر زنده بماند. یک مطالعه علمی نشان داده؛ بودن در یک رابطه عشقی ماندگار و یک ازدواج موفق، خطر ابتلا به افسردگی، سوء مصرف مواد و بعضی سرطان‌‌ها را کاهش می‌دهد. مردم اوکیناوای ژاپن جزو فقیرترین مردم این کشور هستند اما طول عمر آن‌ها از بقیه ژاپنی‌ها بیشتر است. محققان معتقدند مردم این منطقه به دلیل داشتن روابط خانوادگی قوی طول عمری باورنکردنی دارند. همه این مطالعات نشان می‌دهد اتصال و تعلق خاطر داشتن برای یک زندگی سالم و شاد ضروری است. محققان بعد از آزمایش روی شش هزار نفر مرد مجرد به این نتیجه رسیدند که مردان متاهل زندگی شادتر و سالم‌تری از مردان مجرد دارند. در ادامه این مطلب را به نقل از سایت بهجت نیوز می‌خوانیم.

این اشتباهات جلوی شاد بودن شما را می‌گیرد!
کسانی که تمام روز رو به روی تلویزیون یا مانیتور کامپیوتر می‌نشینند. نشستن جلوی تلویزیون برای ساعت‌های طولانی یا کارکردن با کامپیوتر هیچ فرقی با هم ندارند و هر دو می‌توانند باعث ابتلا به بیماری‌های قلبی و عروقی و مرگ زودرس شوند. نتایج یک پژوهش روی ۲۴۰ هزار نفر نشان می‌دهد کسانی که در روز، ساعت‌های طولانی روی مبل یا صندلی می‌نشینند از بقیه غمگین‌تر و بیمارتر هستند.
محققان معتقدند یوگا و مدیتیشن به شادی آدم‌ها کمک زیادی می‌کند. آن‌ها معتقدند آرامش و آرام نفس کشیدن و رها کردن مغز از روزمرگی‌ها بهترین غذای سلطان بدن است. وقتی مغز احساس رهایی و سلامت بکند، مطمئنا بدن سالم‌تر و روان شادتر می‌شود. وقتی صبح از خواب بیدار می‌شوید و بی امان و بدون توقف از مغزتان کار می‌کشید، باعث می‌شوید استرس و اضطراب مهمان هر روزه شما باشد. استراحت دادن به مغز و تنفس عمیق و آرام در روز به کاهش خشم و بهبود خواب کمک می‌کند. کسی که خوب بخوابد و کمتر خشمگین شود، آدم شادتر و سالم‌تری هم هست.
تحقیقات پزشکی نشان داده است که اثرات درمانی که دین و معنویت در بدن دارد کاملا انکارپذیر است. افراد باایمان و اعتقاد قوی کمتر دچار استرس و اضطراب و دل شوره و البته ناامیدی می‌شوند. مذهب باعث به وجودآمدن حس نوع دوستی و جامعه دوستی در فرد می‌شود.
  همه ما به یک حس تعلق معنوی احتیاج داریم، اینکه به منبع بزرگ معنوی و ذات یگانه خدا متصل باشیم، از ترس و ناامیدی دور می‌شویم و همیشه به یک منبع بزرگ و بی‌پایان امیدواریم. محققان معتقدند افراد دارای اعتقاد قوی و با ایمان از بقیه کسانی که خود را بدون دین معرفی می‌کنند، شادتر و سالم‌تر هستند. آن ها با ایمان قوی‌ای که دارند هر اندوه و غمی را گذرا و زودگذر می‌دانند و معتقدند پایان هر شب سیه، سپید است. محققان معتقدند پرداختن به خلاقیت‌ها باعث کاهش بیماری و تقویت سلامتی و تندرستی بدن می‌شود.
مطالعات دانشکده بهداشت عمومی هاروارد نشان داده است که هنر و خلاقیت باعث کاهش استرس و اضطراب و افزایش احساسات مثبت و پایین آوردن احتمال ابتلا به افسردگی می‌شود. مطالعه دیگری که در مجله «health» منتشر شده است، ثابت کرده که خلاقیت در بیماران مبتلا به ایدز، روند بهبود آن ها بهتر می‌کند؛ یعنی هرچه در زندگی ایده‌های بیشتری دارند، سلامتی‌شان هم بالاتر می‌رود. همچنین نقاشی کردن بیماری‌هایی که به افسردگی مبتلا هستند به روند بهبودی آن‌ها کمک زیادی می‌کند.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا