به سادگی در خانه بستنی رنگین کمانی درست کنید
بشیر قلیزاده سرچشمه: بهار فصلی که چشمها را با گلهای رنگی و زیبا به خود خیره میکند. هر چقدر به پایان این فصل زیبا نزدیک میشویم نیاز به دسرها و نوشیدنیهای بسیار خنک بیشتر احساس میشود. در این یادداشت میخواهیم شما را با یک دسر که تمامی افراد خانواده با هر سنی به آن علاقه دارند آشنا کنیم؛ بله بستی این دسری است که در یک ظهر گرم بهاری و داغ تابستانی بسیار میچسبد. در ادامه شما را با آماده کردن بستنی رنگین کمانی که بی ارتباط با این فصل هزار رنگ نیست و درست کردن آن نیز بسیار آسان است، آشنا میکنیم.
مواد لازم برای درست کردن بستنی رنگین کمانی
۱/۲ فنجان ماست ساده برای هر میوه
۱ فنجان شیر
۱/۴ فنجان توت فرنگی منجمد
۱/۴ فنجان تمشک منجمد
۱/۴ فنجان پرتقال منجمد
۱/۲ انبه منجمد
۱/۲ فنجان آناناس منجمد
۱/۲ فنجان اسفناج منجمد
موز یخ زده به مقدار لازم
چوب بستنی یا هر چیزی که بتواند نقش چوب بستنی را بازی کند
نکته: توجه داشته باشید برای درست کردن این بستنی لازم است یک روز قبل، میوهها را تکه تکه کرده و درون فریزر قرار داده باشید تا یخ بزنند.
مرحله دوم ساختن طبقات رنگی بستنی
برای لایه قرمز بستنی: ابتدا ۱/۲ فنجان ماست را ۲ الی ۳ قاشق غذا خوری شیر، مقداری توت فرنگی و تمشک یخ زده را به همراه ۱/۲ فنجان موز قاطی کرده و درون مخلوط کن یا همزن دستی قرار میدهیم. اگر مخلوط کن دارید سی ثانیه کافیست تا مواد خوب بهم بخورند. مخلوط آماده شده را درون یک کاسه به صورت جدا گانه میریزیم.
برای لایه نارنجی رنگ: ابتدا ۱/۲ فنجان ماست، ۲ الی ۳ قاشق غذا خوری شیر و مقداری پرتقال، انبه و آناناس را به همراه ۱/۲ فنجان موز مخلوط و سپس درون مخطوط کن میریزیم تا خوب هم بخورد. سپس مخلوط نارنجی رنگ را درون کاسهای جدا میریزیم.
برای لایه سبز: ابتدا ۱/۲ فنجان ماست، ۲ الی ۳ قاشق غذا خوری شیر و مقداری اسفناج را بههمراه ۱/۲ فنجان موز مخلوط کرده و سپس مواد را درون هم زن قرار میدهیم تا به صورت یکدست به رنگ سبز تبدیل شود. این مخلوط را نیز درون ظرفی دیگر به صورت مجزا قرار میدهیم.
برای لایه بنفش: ابتدا ۱/۲ فنجان ماست، ۲ الی ۳ قاشق غذاخوری شیر و مقداری زغال اخته و تمشک را به همراه ۱/۲ فنجان موز قاطی کرده و درون مخلوط کن میریزیم تا طبقه بنفش بستنی ما نیز آماده شود.