وبلاگستان

آرشیو

رئیس اتحادیه قصابان مرکز مازندران گفت: هیچ نگرانی از بابت مصرف گوشت قرمز، جگر و سایر آلایش‌های خوراکی وجود ندارد.

عبدالرحیم قاسمی در گفت‌وگو با مازند اصناف اظهار کرد: در حال حاضر، شاهد ثبات قیمتی در بازار گوشت مازندران هستیم و هیچ‌گونه افزایش قیمت در بازار نداریم.

وی افزود: هیچ نگرانی از بابت مصرف گوشت قرمز، جگر و سایر آلایش‌های خوراکی وجود ندارد و شهروندان مرکز استان با خیالی آسوده، گوشت مورد نیاز خود را از قصابی‌ها و فروشگاه‌های معتبر تهیه کنند.

رئیس اتحادیه قصابان مرکز مازندران تصریح کرد: خرید و مصرف گوشت و آلایش‌های خوراکی دام شامل جگر، دل و قلوه ممهور به مهر دامپزشکی، به‌دلیل حفظ شرایط بهداشتی در کشتارگاه صنعتی دام، متضمن سلامتی و بیمه در برابر تب کریمه کنگو است.

قاسمی در پایان با بیان اینکه شهروندان هیچ دغدغه‌ای نداشته باشند و با خیالی آسوده، گوشت مصرفی خود را از قصابی‌ها و فروشگاه‌های مجاز تهیه کنند، تأکید کرد: دام‌ها پس از ذبح، ۴۸ ساعت در سردخانه نگهداری و پس از آن، بار میکروبی احتمالی آن به صفر رسیده و آماده طبخ است.

کد خبر: 146306

نویسنده: panjere

تاریخ زمان انتشار:۰۲ تیر ۱۳۹۶

نسخه قابل چاپ:

برچسب ها

  • ,

مطالب مرتبط

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

عضویت در خبر نامه

جهت دریافت آخرین اخبار در ایمیل خود فرم زیرا تکمیل کنید