وبلاگستان

آرشیو

ترخون بدلیل افزایش ترشح اسید معده و خاصیت اشتها آوری از قدیم الایام به عنوان ادویه مخصوص گوشت مورد توجه بوده است و سبب کاهش فشارخون هم می‌شود.

ترخون یکی از گیاهان معطر نسبتا پر استفاده است که به عنوان سبزی نیز تولید و مصرف می‌گردد. ترخون بدلیل افزایش ترشح اسید معده و خاصیت اشتها آوری از قدیم الایام به عنوان ادویه مخصوص گوشت مورد توجه بوده است و سبب کاهش فشارخون هم می‌شود. در ادامه این مطلب را به نقل از بیتوته بخوانید.

پایین آمدن فشار خونتان با سالاد ترخون
مواد لازم برای سالاد ترخون:
 عدس                                 ۲۵۰ گرم
سیر (له شده)                        ۱ حبه
ترخون (خرد شده)                     ۲ قاشق سوپخوری
پنیر خامه‌ای                             ۴ قاشق سوپخوری
خامه                                      ۱ قاشق سوپخوری
گوجه فرنگی (فیله و خرد شده)      ۲ عدد
زیتون سیاه (خرد شده)               ۵۰ گرم
جعفری (خرد شده)                     ۲ قاشق سوپخوری
لیمو ترش بزرگ (آب گرفته شده)      ۱ عدد
سس خردل (یا دانه خردل)            ۲ قاشق چایخوری
روغن زیتون                                ۲ قاشق سوپخوری

روش پخت سالاد ترخون:

عدس را از ۱۲ ساعت قبل خیس کنید. در طول این مدت چند بار آب آن را عوض کنید. سپس با مقداری آب و نمک بپزید. بعد عدس را درون آبکشی بریزید تا آب اضافی آن گرفته شود.

تابه‌ای را روی حرارت قرار دهید و روغن زیتون را درون آن بریزید و پس از اینکه داغ شد، سیر را به آن بیفزایید و حدود ۲۰ تا ۳۰ ثانیه حرارت دهید. (به طوری که سرخ نشود.)

پوست لیموترش را به همراه آب لیموترش، سس خردل، ترخون، پنیر خامه ای، خامه، نمک و فلفل سیاه درون تابه‌ای بریزید و به مدت ۱ دقیقه حرارت دهید. بعد عدس را به آن بیفزایید و تابه را از روی حرارت بردارید.

گوجه فرنگی را به همراه زیتون سیاه به مواد بیفزایید.

سالاد را درون ظرفی بریزید و با جعفری خرد شده تزیین کرده و با نان سیر (یا تست) سرو کنید.

کد خبر: 146514

نویسنده: panjere

تاریخ زمان انتشار:۰۳ تیر ۱۳۹۶

نسخه قابل چاپ:

برچسب ها

  • ,

مطالب مرتبط

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

عضویت در خبر نامه

جهت دریافت آخرین اخبار در ایمیل خود فرم زیرا تکمیل کنید