خورش گردو یک پیشنهاد متفاوت و مقوی

در این مطلب به نقل از بیتوته شما را با طرز تهیه خورش گردو آشنا می‌کنیم.

زمان آماده سازی: ۱۵ دقیقه

زمان پخت: ۳۰: ۱

طرز تهیه خورش گردو
مواد مورد نیاز برای ۴ نفر:

گوشت گوسفندی (خردشده)        ۳۰۰ گرم
گردو (۴ پرشده)                         ۳۰۰ گرم
پیاز (نگینی خردشده)                   ۱ عدد
رب انار ملس                              یک دوم پیمانه
زرشک                                       ۲ قاشق سوپخوری
فلفل                                         ۱ قاشق چایخوری
زردچوبه                                      ۱ قاشق چایخوری
نمک                                          ۱ قاشق چایخوری
روغن مایع                                   به میزان لازم

طرز تهیه خورش گردو:

داخل قابلمه‌ای مقداری روغن گرم کرده، پیاز را درون آن تفت دهید. سپس گوشت را به آن افزوده، با نمک، فلفل، زردچوبه و ۲ پیمانه آب با در بسته بگذارید تا بپزد.

گردو را با مقداری روغن تفت دهید.

رب انار و گردوی تفت داده شده را به مواد افزوده و بگذارید تا جا بیفتد. سپس از روی حرارت برداشته، داخل ظرفی سرو کرده و روی آن زرشک بریزید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا