وبلاگستان

آرشیو

برای جلوگیری از تلخ شدن مربا گل محمدی این است که از گل‌های صورتی روشن استفاده کنید تا مربای تان تلخ نشود.

مربا گل محمدی یکی از خوشمزه‌ترین مرباهای فصل بهار و تابستان است. ممکن است خانم هایی که در خانه مربا گل محمدی را درست می‌کنند با مشکل تلخ شدن مربا مواجه شوند. در ادامه این مطلب را به نقل از بیتوته بخوانید.

رفع تلخی مربا گل محمدی
دستور شماره ۱ برای تهیه مربا گل محمدی

آب نیم ولرم را روی گل سرخ خشک ریخته و همان لحظه آب آن را خالی کنید.

سپس یک کاسه آب بریزید و با شعله کم گل را بپزید. ۲ / ۵ الی ۳ کاسه شکر ریخته و با شعله خیلی کم گذاشته تا قوام آید. در آخرین جوش مربا که قوام آمد آب یک لیمو ترش را گرفته و اضافه کرده و زیر شعله را خاموش و دم کنی بگذارید تا فردای همان روز بماند.

اصلا از رنگ استفاده نکنید، چون تلخ می‌شود، گل محمدی بعد از دم کشیدن گل، به مربا رنگ می‌دهد.

دستور شماره ۲ برای درست کردن مربا گل محمدی

گل‌های خشک را درون تابه و بسیار کم تفت دهید و مابقی کار‌ها را مانند دستور قبل انجام دهید. در هنگام پختن گل‌ها اگر تمایل داشته باشید می‌توانید گردوهای خرد شده هم اضافه کنید.

دو نکته مهم برای جلوگیری از تلخ شدن مربا گل محمدی

۱. برای جلوگیری از تلخ شدن مربا گل محمدی این است که از گل‌های صورتی روشن استفاده کنید تا مربای تان تلخ نشود.

۲. در هنگام تفت دادن گل‌های خشک بسیار باید دقت کنید که زمان تفت دادن بسیار کم باشد. اگر حتی یکی از برگ‌ها بسوزد تمام مربا را می‌تواند تلخ کند. در حقیقت تفت دادن در حدا گرم شدن گل‌ها باشد نه بیشتر.

کد خبر: 147958

نویسنده: panjere

تاریخ زمان انتشار:۲۳ تیر ۱۳۹۶

نسخه قابل چاپ:

برچسب ها

  • ,

مطالب مرتبط

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

عضویت در خبر نامه

جهت دریافت آخرین اخبار در ایمیل خود فرم زیرا تکمیل کنید