وبلاگستان

آرشیو

روی مخلوط تخم مرغ، گوجه فرنگی خشک و پنیر بز بریزید و حدود ۳ تا ۵ دقیقه حرارت دهید تا همه مواد به خورد هم بروند.

فریتاتا نوعی املت ایتالیایی است که ماده اصلی آن را تخم مرغ و سبزیجات تشکیل می‌دهد. در ادامه این مطلب را به نقل از فوت و فن بخوانید.

فریتاتا کلم
 تعداد: ۶ نفر
زمان تهیه و پخت: ۲۵ دقیقه

مواد لازم

دو پیمانه کلم بروکلی تازه
یک عدد پیاز متوسط خرد شده
دو قاشق چایخوری روغن زیتون
۶ عدد تخم مرغ
۴ عدد سفیده تخم مرغ
¼ قاشق غذاخوری نمک
۱ / ۸ قاشق چایخوری فلفل سیاه
¼ گوجه فرنگی خشک
۴۵۰ گرم پنیر بز، خرد شده

طرز تهیه

۱. در یک تابه نچسب و گود، کمی روغن بریزید و با حرارت متوسط کلم و پیاز را حدود ده دقیقه تفت دهید.

۲. سپس، در یک کاسه متوسط، تخم مرغ، سفیده تخم مرغ، نمک و فلفل را با هم مخلوط کنید و هم بزنید و روی مخلوط کلم داخل تابه بریزید. حرارت باید ملایم باشد. باید تخم مرغ به خوبی خودش را بگیرد.

۳. روی مخلوط تخم مرغ، گوجه فرنگی خشک و پنیر بز بریزید و حدود ۳ تا ۵ دقیقه حرارت دهید تا همه مواد به خورد هم بروند.
ارزش غذایی

کالری: ۱۴۵
چربی: ۹ گرم
کلسترول: ۲۱۶ میلی‌گرم
چربی اشباع شده: ۳ گرم
کربوهیدرات: ۶ گرم
فیبر: ۱ گرم
سدیم: ۲۴۲ میلی گرم
کلسیم: ۱۱۱ میلی گرم
آهن: ۲ میلی گرم

کد خبر: 149630

نویسنده: panjere

تاریخ زمان انتشار:۲۷ مرداد ۱۳۹۶

نسخه قابل چاپ:

برچسب ها

  • ,

مطالب مرتبط

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

عضویت در خبر نامه

جهت دریافت آخرین اخبار در ایمیل خود فرم زیرا تکمیل کنید