چای بنوشید تا آنفولانزا نگیرید

نوشیدن چای سیاه به پیشگیری از آنفلوانزا کمک می‌کند چراکه ترکیب موجود در این نوشیدنی می‌تواند سیستم ایمنی را تقویت کند. محققان دانشگاه واشنگتن آمریکا دریافتند یک میکروب خاص موجود در روده با تجزیه ترکیبات طبیعی موسوم به فلاونوئید‌ها می‌تواند از بروز عفونت‌های شدید آنفلوانزا در موش‌ها پیشگیری کند. در ادامه این مطلب را به نقل از سلامت نیوز بخوانید.

نوشیدن چای از ابتلا به آنفلوانزا پیشگیری می‌کند
به گفته محققان، این شیوه برای جلوگیری از آسیب شدید ناشی از آنفلوانزا زمانی که فعل و انفعال قبل از عفونت با ویروس آنفلوانزا روی دهد، موثر است.

میکروب‌های حاضر در روده فقط وظیفه هضم غذا را بر عهده ندارند. آن‌ها تاثیرات گسترده‌ای هم بر سیستم ایمنی دارند.

اشلی استید، سرپرست تیم تحقیق، در این باره می‌گوید: «سالهاست که این باور وجود دارد فلاونوئید‌ها دارای خواص محافظتی هستند که به تنظیم سیستم ایمنی بدن برای مبارزه با عفونت‌ها کمک می‌کنند.»

وی در ادامه می‌افزاید: «فلاونوئید‌ها در رژیم غذایی ما وجود دارند، از این رو پیام مهم مطالعه ما این است که ممکن است فلاونوئید‌ها با همکاری میکروب‌های روده از ما در مقابل آنفلوانزا و سایر عفونت‌های ویروسی محافظت کنند.»

فلاونوئید‌ها معمولا در چای سیاه و بلوبری یافت می‌شوند.

در مطالعات قبلی مشخص شده بود که میکروبیوم روده در محافظت در مقابل عفونت‌های شدید آنفلوانزا نقش مهمی دارد، از اینرو در این مطالعه، محققان با هدف شناسایی میکروب‌های روده دارای چنین نقش حفاظتی به مطالعه پرداختند.

به گفته محققان، تن‌ها داشتن رژیم غذایی غنی از فلاونوئید‌ها مهم نیست، بلکه نتایج ما نشان می‌دهد که فرد باید دارای میکروب‌های مناسبی در روده باشد تا از این فلاونوئید‌ها برای کنترل سیستم ایمنی استفاده کند.

محققان توانستند حداقل یک نوع باکتری را شناسایی کنند که از این ترکیبات رژیمی برای تقویت اینترفرون، مولکول سیگنال دهنده‌ای که به واکنش ایمنی کمک می‌کند، استفاده می‌نماید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا