با این دستور خانگی باسلوق میوهای درست کنید
رنگهای مختلف ژله را برای تنوع رنگی بیشتر در باسلوقها انتخاب کنید. در ادامه این مطلب را به نقل از سایت بیتوته میخوانیم.
مواد لازم برای باسلوق میوهای
ژله مورد نظر یک بسته
شکر یک لیوان
نشاسته نصف لیوان
آب یک و نیم لیوان
گلاب دو سوم لیوان
طرز تهیه باسلوق میوهای
برای تهیه باسلوق میوهای ابتدا نشاسته را با آب سرد حل میکنیم سپس شکر و بقیه مواد را ریخته کاملا مخلوط کرده روی حرارت قرار داده آرام هم میزنیم تا سفت شود و قل بزند. سپس در سینی مناسب به ضخامت یک و نیم سانتیمتر میریزیم و در یخچال به مدت ۶ تا ۷ ساعت قرار میدهیم. سپس از یخچال در آورده با چاقو برش میزنیم. و در آخر میتوانیم روی آنها را با هرچیزی مانند خلال پسته و بادام و نارگیل و ترافل … تزیین کنید.