بصیرنیوز گزارش می‌دهد؛

چای داغ عامل اصلی ابتلا به سرطان مری و معده

به گزارش بصیرنیوز، برخی از افراد عادت کردند چای داغ بخوردند اما این امر موجب افزایش احتمال ابتلا به سرطان مری و معده می‌شود و با توجه به زندگی ماشینی، مردم فعالیت‌های خود همانند نوشیدن چای را با سرعت و عجله انجام می‌دهند، غافل از اینکه نوشیدن چای داغ می‌تواند در آینده‌ای نه چندان دور سبب بروز بیماری‌های خطرناک همانند سرطان مری و معده در آنها شود.

دکتر احسان میرانزاده پزشک عمومی در گفت‌وگو با خبرنگار ما، اظهار کرد: در گذشته مردم چای را به مقدار کم، کم رنگ و در استکان‌های کوچک می‌خوردند و همچنین در زیر استکان یک نعلبکی هم بود که چایی را در آن می‌ریختند تا خنک شود اما امروزه مشاهده می‌کنیم که چای در لیوان‌های بزرگ و گاها پررنگ و به ویژه در میان قشر کارمندان به دفعات در طول روز استفاده می‌شود.

وی نوشیدن چای کم رنگ، ولرم وحداکثر سه بار در روز تاکید کرد و افزود: خوردن چای داغ و دهان سوز، احتمال ابتلا به سرطان معده و مری را به شدت افزایش می‌دهد.

میرانزاده تصریح کرد: در برخی از موارد چایی داغ موجب زخم معده هم شده و رفلاکس را در معده افزایش می‌دهد.

این پزشک عمومی توصیه کرد: چای باید در استکان‌های کوچک و حداکثر سه بار در روز و به صورت کم رنگ نوشیده شود و هیچگاه چای را به صورت غلیظ، داغ و در لیوان مصرف نشود.

حسین یزدانی پزشک طب سنتی در گفت‌وگو با خبرنگار ما، گفت: نوشیدنی‌های بسیار داغ یکی از دلایل احتمالی سرطان مری است و علت آن دمای زیاد این نوشیدنی‌ها است و به خود آنها ارتباطی ندارد.

یزدانی افزود: به احتمال فراوان ایرانی‌ها از این نتایج خوشحال نخواهند شد چرا که سماورهای‌شان دائم روشن بوده و بعضی از صاحب نظران می گویند بهترین چای جهان را در ایران می‌توان نوشید.

این پزشک طب سنتی تصریح کرد: بسیاری از مردم عادت دارند چای داغ بنوشند و چای داغ را فقط داخل نعلبکی می ریزند تا خنک شود و بتوانند بنوشند.

وی گفت: نتایج، نشان می دهد نوشیدن چای بسیار داغ با افزایش شدید خطر ابتلا به سرطان مری ارتباط بسیار نزدیکی دارد.

به گزارش بصیرنیوز، بر اساس یافته‌های دانشمندان و پزشکان بهتر است چای را خنک و به دفعات کم در طول روز نوشید تا از تبعات پس از آن در امان ماند.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا