امروز : پنج شنبه ۴ آبان ۱۳۹۶
تاریخ : ۱۳۹۶/۰۸/۰۴ - ۱۶:۱۴ ذخیره فایل ارسال به دوستان

چیکن کاری با سس نارگیل غذایی با طعم خاص

این غذا، تایلندی است و همچون بیشتر غذاهای تایلندی با پودر و آب نارگیل درست می‌شود. پودر کاری و نارگیل در کنار هم طعم ویژه‌ای به این غذا می‌بخشند. در ادامه این مطلب را به نقل از فوت و فن بخوانید.     تعداد: ۴ نفر زمان تهیه: ۳۰ دقیقه زمان پخت: ۲۰ دقیقه مواد […]

این غذا، تایلندی است و همچون بیشتر غذاهای تایلندی با پودر و آب نارگیل درست می‌شود. پودر کاری و نارگیل در کنار هم طعم ویژه‌ای به این غذا می‌بخشند. در ادامه این مطلب را به نقل از فوت و فن بخوانید.

 

چیکن کاری با سس نارگیل غذایی تایلندی با طعمی خاص

 

تعداد: ۴ نفر
زمان تهیه: ۳۰ دقیقه
زمان پخت: ۲۰ دقیقه

مواد لازم

۶۸۰ گرم ران مرغ بدون استخوان، خرد شده
۱/۴پیمانه خمیر کاری قرمز
یک قاشق غذاخوری روغن زیتون
یک عدد پیاز درشت خرد شده
۱ ۱/۴ پیمانه شیر نارگیل
۱٫۵ پیمانه هویج رنده شده
یک قاشق چایخوری پوست لیمو رنده شده
پودر نارگیل تازه
گشنیز تازه خرد شده

طرز تهیه

۱. در یک کاسه متوسط، مرغ و خمیر کاری را با یکدیگر مخلوط کنید و اجازه دهید ۳۰ دقیقه در دمای اتاق بماند.

۲. تابه بزرگی را روی حرارت ملایم گرم کنید. روغن زیتون بریزید و پس از گرم شدن، پیاز و مخلوط مرغ را اضافه کنید. آنها را ۸ تا ۱۰ دقیقه روی حرارت ملایم تفت دهید تا مرغ‌ها طلایی و برشته شوند.

۳. مرغ‌ها را از تابه خارج کنید. شیر نارگیل را به تابه اضافه کنید. سپس هویج و پوست لیموترش را اضافه کنید. اجازه دهید مواد به جوش بیایند. سپس حرارت را کم کنید. بدون در بگذارید ۵ دقیقه یا بیشتر بمانند تا هویج نرم شود. مرغ‌ها را به تابه اضافه کنید. بدون در ۳ تا ۵ دقیقه تفت دهید تا مایع غلیظ شود. آن را با برنج پخته شده، پودر نارگیل و گشنیز تازه سرو کنید.

ارزش غذایی

کالری: ۵۶۱
چربی: ۲۸ گرم
کلسترول: ۱۳۶ میلی‌گرم
کربوهیدرات: ۳۶ گرم
فیبر: ۲ گرم
قند: ۵ گرم
پروتئین: ۳۹ گرم
سدیم: ۴۳۳ میلی‌گرم
پتاسیم: ۵۳۴ میلی‌گرم
کلسیم: ۵۰ میلی‌گرم
آهن: ۴ میلی‌گرم

ارسال دیدگاه

photo_2016-05-31_13-37-56

photo_2016-06-02_15-16-08

photo_2016-06-02_15-16-04

1

sana shirini-1

gorban-1

news