امروز : چهارشنبه ۲۹ آذر ۱۳۹۶
تاریخ : ۱۳۹۶/۰۹/۲۹ - ۱۶:۴۳ ذخیره فایل ارسال به دوستان

مسقطی انار یک دسر یلدایی خوشمزه

ظرف را روی شعله قرار می‌دهیم و مُداوم هم می‌زنیم تا مسقطی غلیظ و کشدار شود. اگر دوست دارید مسقطی شما کمی شیرین باشد مقداری شکر را اضافه کرده و هم بزنید تا کامل مخلوط شود.

به گزارش بصیرنیوز،

شب یلدا یکی از شب‌های اصیل بین ایرانیان است. یکی از دسر‌هایی که برای شب یلدا می‌توانید درست کنید، مسقطی انار است.

 

مسقطی انار یک دسر یلدایی خوشمزه

مواد لازم 

نشاسته: ۱ لیوان
آب انار: ۵ لیوان
گلاب: ۱ لیوان
شکر: کمی به مقدار دلخواه
شکلات چیپسی، دانه‌های انار، خلال پسته و بادام: دلخواه، به مقدار لازم

طرز تهیه

آب انار و نشاسته را کاملا مخلوط می‌کنیم تا نشاسته در آب حل شود.سپس گلاب را اضافه می‌کنیم.

ظرف را روی شعله قرار می‌دهیم و مُداوم هم می‌زنیم تا مسقطی غلیظ و کشدار شود. اگر دوست دارید مسقطی شما کمی شیرین باشد مقداری شکر را اضافه کرده و هم بزنید تا کامل مخلوط شود.
حالا شعله را کم کرده و به مدت نیم ساعت دَم می‌کنیم.

اگر تمایل داشتید میتوانید در این مرحله (خنک شدن) دانه‌های انار، پسته و یا بادام را اضافه کنید.در انتها مسقطی را در قالب مورد نظر ریخته و درون یخچال قرار می‌دهید تا کاملا سفت شود.
در انتهاب از یخچال خارج کرده و برش بزنید.

ارسال دیدگاه

photo_2016-05-31_13-37-56

photo_2016-06-02_15-16-08

photo_2016-06-02_15-16-04

1

sana shirini-1

gorban-1

news