امروز : پنج شنبه ۳۰ آذر ۱۳۹۶
تاریخ : ۱۳۹۶/۰۹/۳۰ - ۱۹:۵۸ ذخیره فایل ارسال به دوستان

حلوای لبو پیشنهاد یلدایی ما

چغندر خام را رنده کنید و با کمی کره در تابه تفت دهید و بگذارید تا هم بپزد و هم به روغن بیفتد و آبش کشیده شود.

به گزارش بصیرنیوز، دستور این حلوای خوشمزه را به نقل از بیتوته بخوانید.

مواد لازم برای تهیه حلوای لبو:

لبو ۴ عدد
کره ۲ الی ۳ قاشق سوپخوری
شیره انگور یک چهارم پیمانه
آرد ساده یا سبوس دار ۲ تا ۳ قاشق

 

حلوای لبو پیشنهاد یلدایی ما

 

طرز تهیه حلوا لبو:

چغندر خام را رنده کنید و با کمی کره در تابه تفت دهید و بگذارید تا هم بپزد و هم به روغن بیفتد و آبش کشیده شود.

با لبوی پخته هم می‌توان این حلوا را تهیه کرد. در آن صورت فقط در کره کمی تفت دهید و خاموش کنید.

سپس در تابه‌ای دیگر آرد را کمی تفت دهید تار رنگش تغییر کند و بو داده شود.

اکنون چغندر تفت داده شده را با آرد بو داده مخلوط کنید و کمی دیگر با هم تفت دهید.

سپس حدود ۳/۴ لیوان شیره انگور را داخل آن ریخته و هم بزنید تا کم کم به روغن و شیره بیفتد.

اگر کمی سفت است می‌توانید ۱/۳ لیوان آب اضافه کنید و بهم بزنید و حرارت دهید تا آب آن به خورد حلوا برود.

اکنون حلوای شما آماده است تزیین کنید و سرو کنید.

شیره انگور حالت سردی چغندر را خنثی می‌کند.

اگر اهل لبو باشید این حلوا بسیار زیبا و خوشمزه و زینت بخش میز میهمانی شماست.

ارسال دیدگاه

photo_2016-05-31_13-37-56

photo_2016-06-02_15-16-08

photo_2016-06-02_15-16-04

1

sana shirini-1

gorban-1

news