امروز : چهارشنبه ۲۳ اسفند ۱۳۹۶
تاریخ : ۱۳۹۶/۱۲/۲۳ - ۲۲:۰۱ ذخیره فایل ارسال به دوستان

خواص شگفت انگیز «کدو سبز» که نباید از آن‌ها غافل شوید!

کدو از نظر علم گیاه‌شناسی یک میوه تابستانی است، اما از نظر پخت و پز به‌عنوان یک سبزی در نظر گرفته می‌شود که خیلی هم ارزش تغذیه‌ای زیادی دارد و برای سلامتی بسیار مفید است.

به گزارش بصیرنیوز،

کدو از نظر علم گیاه‌شناسی یک میوه تابستانی است، اما از نظر پخت و پز به‌عنوان یک سبزی در نظر گرفته می‌شود که خیلی هم ارزش تغذیه‌ای زیادی دارد و برای سلامتی بسیار مفید است. این گیاه به رنگ‌های سبز و زرد در دسترس می‌باشد. درادامه با خواص این سبزی سالم و مفید، آشنامی‌شوید.
کدو سبز از نظر تغذیه‌ای دارای ارزش زیادی است و به‌عنوان یک منبع خوب ویتامین C، ویتامین A. (به‌دلیل داشتن سطوح بالای کاروتنوئید‌ها مانند بتاکاروتن)، منیزیم، پتاسیم، مس، فیبر، فولات، فسفر و ریبوفلاوین شناخته می‌شود. کدو سبز همچنین یکی از بهترین منابع غذایی منگنز نیز می‌باشد. این گیاه مقدار قابل توجهی از ویتامین B۱ و B۶ مورد نیاز بدن را نیز تامین می‌کند. از دیگر مواد مغذی موجود در کدو سبز می‌توان به پروتئین، روی، کلسیم، آهن، نیاسین، تریپتوفان، ویتامین K. و… اشاره کرد.

ارسال دیدگاه

photo_2016-05-31_13-37-56

photo_2016-06-02_15-16-08

photo_2016-06-02_15-16-04

1

sana shirini-1

gorban-1

news