روش صحیح فریز کردن انواع گوشت سفید و قرمز

گوشت برای نگهداری به طریقه فریز و منجمد کردن، باید تازه و سالم باشد و اگر به صورت ورقه‌ای ذخیره می‌شود یک ورق کاغذ روغنی بین برش‌های آن استفاده شود. در ادامه این مطلب را به نقل از میزان می‌خوانیم.

روش صحیح منجمد و فریز کردن انواع گوشت سفید و قرمز
سعی کنید گوشت را به اندازه یک وعده بسته بندی کنید. برای استفاده راحت‌تر بین دو برش گوشت از کاغذ روغنی استفاده کنید تا به راحتی از هم جدا شوند.
دل و جگر و سیرابی را نیز می‌توان تمیز شست و آبکش کرده و در بسته‌بندی‌های کوچک نگهداری نمود. تاریخ مصرف دل و جگر باید حتما نوشته شود تا مدت زمان زیاد در فریزر نماند و زود مصرف شود.
مرغ و جوجه را می‌توان درسته یا قطعه شده بعد از تمیز کردن و شستن و خشک شدن در کیسه پلاستیکی یا ظروف آلومینیومی گذارده روی آن را با ورق پلاستیکی پوشانده و در فریزر منجمد کرد.
جوجه یا مرغ شکم پر را نیز می‌توان منجمد کرد ولی مدت زمان آن از یک ماه بیشتر نشود.
گوشت پرندگان نیز همانند مرغ منجمد می‌شود ولی مدتی قبل از انجماد در هوای آزاد آویزان کنید و برای استفاده بلافاصله بعد از آب شدن یخ فورا اقدام نمایید.
ماهی را قبلا پاک کرده بشویید و بعد در کاسه‌ای از آب یخ نمک‌دار بیندازید و بعد آبکش نمایید. ماهی را در ظرفی بدون پوشش گذارده بعد از منجمد شدن تکه‌های ماهی یا ماهی درسته آنها را بسته بندی نمایید. برای منجمد کردن ماهی درسته شکم آن را از کاغذ روغنی پر کنید تا شکل مناسبی به خود بگیرد.
در موقع استفاده ماهی را می‌توان در حالت انجماد طبخ نمود و یا قبل از طبخ در یخچال ۲۴ ساعت بماند تا یخ آن کاملا آب شود آبکش کنید و در روغن سرخ نمایید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا