«دارچین» از مضرات رژیم غذایی پرچرب کم می‌کند

محققان با مطالعه بر روی موش‌ها دریافتند مصرف دارچین موجب کاهش مضرات رژیم غذایی پرچرب می‌شود.

محققان در مطالعه اخیر خود دریافتند دارچین موجب کاهش ریسک مشکلات قلبی‌وعروقی ناشی از رژیم غذایی پرچرب با فعالسازی آنتی‌اکسیدان بدن و سیستم‌های ضدالتهابی شده و فرایند ذخیره چربی را کُند می‌نماید.در این مطالعه، محققان به موش‌ها به مدت ۱۲ هفته مکمل دارچین در کنار رژیم غذایی پرچرب دادند. در پایان یافته‌های زیر به دست آمد:موش‌های تغذیه شده با دارچین در مقایسه با سایر موش‌های که مکمل دارچین همراه با رژیم غذایی پرچربشان دریافت نکرده بودند، وزن کمتر و چربی دور شکمی کمتری داشتند و میزان سالم‌تر قند، انسولین و چربی در خونشان وجود داشت.
همچنین موش‌های تغذیه شده با دارچین دارای مولکول‌های کمتر دخیل در فرایند ذخیره سازی چربی و مولکول‌های آنتی‌اکسیدان و ضدالتهابی بیشتر بودند که از بدن در مقابل آسیب‌های ناشی از استرس حفاظت می‌کند.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا