گریپ فروت دشمن فشارخون و چاقی

ميوه گريپ فروت داراي پوست زرد روشن است. قسمت هايي كه از درخت گريپ فروت مورد استفاده غذايي و پزشكي قرار مي گيرد عبارتند از: ميوه و گل

خواص گریپ فروت :

گريپ فروت ، اشتها را تقويت مي كند.

گريپ فروت ، عمل هضم را آسان مي نمايد و جريان عصير (شيره) معدي و ترشح كيسه صفرا را سرعت مي بخشد.

گريپ فروت ، داراي ويتامين «ث» است. اين ويتامين در حفظ سلامت قلب و عروق بدن موثر است.

گريپ فروت ، به توليد قند و مواد حياتي دستگاه بدن كمك مي كند.

گل هاي گريپ فروت از نظر طبي خاصيت ضد تشنج و لرز دارد و آن را دم مي كنند و در موقع تشنج و تب مي نوشند.

اگر گريپ فروت را صبح ناشتا بخورند، خواص ادرار آور آن زياد مي شود و سموم از بدن خارج مي كند.

گريپ فروت ، خون را تصفيه مي كند و كليه و كبد را پاك مي نمايد.

گريپ فروت ، ضد خونريزي و بواسير است.

گريپ فروت ، ميوه اي خنك است و عطش را رفع مي كند.

گريپ فروت ، اختلال هاي مفصلي را درمان مي كند.

گريپ فروت ، براي كساني كه موهاي سرشان مي شكند، تجويز مي شود.

گريپ فروت ، براي كساني كه عفونت هاي ريوي و تب خيز دارند مفيد است.

گريپ فروت ، علاوه بر مواد معدني ( آهن و كلسيم) داراي ويتامين هاي آ، ب۱، ب۲، پ پ، ث است.

تأثير منفي گريپ فروت بر داروهاي ضد افسردگي و…..

ـ مصرف مركبات به سبب داشتن ويتامين «ث» براي پيشگيري از سرماخوردگي توصيه مي شود. گريپ فروت نيز براي سرما خوردگي خوب است و در فصل زمستان مصرف فراواني دارد. اين ميوه آنتي اكسيدان و ليكوپن دارد، ولي مصرف آن به همراه برخي داروها (داروهاي ضد تشنج، ضد افسردگي و بي نظمي ضربان قلب) خطرناك است. آب گريپ فروت بر آنزيمهاي خاصي كه اين داروها در روده و كبد تجزيه مي كنند تأثير مي گذارد و سبب بروز عوارض جدي دارويي مي شود.

البته هنوز ماده يا مواد شيميايي كه به شكل مشخص مسئول اين تداخل باشد در اب گريپ فروت شناخته نشده است.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا