طرز تهیه بامیه ترد و خوشمزه خانگی برای سفره افطار

بصیرنیوز، یکی از شیرینی‌های خوشمزه ماه رمضان بامیه است که در اکثر سفره‌های افطار به چشم می‌خوره. در بخش آشپزی، طرز تهیه بامیه خانگی خوشمزه و مجلسی را تقدیم شما می‌کنیم. در ادامه این مطلب را به نقل از مجله تصویر زندگی بخوانید.

طرز تهیه بامیه ترد و خوشمزه خانگی برای سفره افطار
مواد لازم برای تهیه شربت

دو لیوان شکر

یک لیوان آب

یک چهارم قاشق چای‌خوری جوهر لیمو

دو قاشق غذاخوری  گلاب

دو قاشق غذاخوری زعفران دم کرده

یک قاشق غذاخوری گلوکز یا بادکا

طرز تهیه شربت

ابتدا شربت را درست کنید و کنار بذارید تا ولرم بشه. به این‌صورت که شکر و آب را بذارید روی حرارت بسیار ملایم تا کم کم جوش بیاد.

همزمان گلاب را هم اضافه کنید، ممکنه نیم ساعت طول بکشه تا جوش بیاد، به محض اینکه جوش اومد، جوهر لیمو و زعفران دم کرده و گلوکز را اضافه کنید.

دو الی سه دقیقه بذارید بجوشه و از روی حرارت بردارید. بعدش بزارید کنار تا کاملا ولرم رو به سرد بشه.

غلظت شربت بعد از سرد شدن باید شبیه عسل روان بشه.

مواد لازم برای تهیه بامیه

آرد یک پیمانه/۱۲۵ گرم

آب یک پیمانه/۲۴۰ گرم

کره بیست گرم

عسل یک قاشق غذاخوری سر پر

تخم مرغ دو عدد درشت

طرز تهیه بامیه خانگی

ابتدا آب و کره و عسل رو با هم مخلوط کنید و روی شعله بگذارید تا آب بجوش بیاد.

آرد را یکباره بهش اضافه کنید و هم بزنید تا مواد یکدست بشه و جمع بشه، حدود سه الی چهار دقیقه کافیه.

خمیر را بگذارید کنار تا سرد بشه بعد تخم مرغ‌ها را با خمیر مخلوط کنید خوب به هم بزنید تا یکدست بشه.

خمیر را داخل قیف بریزید و با ماسوره ستاره و به کمک قیچی خمیر را داخل روغن بندازید تا سرخ بشه، مرتب هم بزنید تا همه جای بامیه‌ها سرخ بشه.

بلافاصله بعد از سرخ شدن داخل شربت ولرم تا سرد بندازید.

* اندازه بامیه‌ها بستگی به سلیقه خودتون داره.

* حدود ششصد گرم بامیه با این مقدار مواد درست می‌شه.

* اگر شربت زیاد اومد می‌تونید داخل یخچال برای دفعه بعد نگهدارید.

* اگر به روش بالا شربت را درست کنید هم غلظت لازم را بدست میارید هم شربت شکرک نمی‌زنه

اشکالات رایج در پخت بامیه

– بامیه هسته دارد (داخل بامیه شربت نمی‌خورد و خشک می‌شود)

– شعله‌ی گاز بیش از اندازه زیاد است و روی بامیه‌ها زود رنگ می‌گیرد و داخل آن خمیر می‌شود.

– شربت داخل خمیر بیش از حد مجاز است و باعث می‌شود بامیه‌ها با شعله‌ی کم هم زود رنگ بگیرد ودرونشان خام بماند.

– خمیر خوب پخته نشده باشد

– بامیه را داخل روغن داغ قیف زده باشید

– فاصله انداختن از سرخ شدن تا شربت زدن

– بیشتر از حد ظرفیت تابه خمیر بریزید یا روغن برای سرخ کردن کم بریزید که باعث بشه بامیه‌ها بیرون از روغن هوا بکشه.

– خط ماسوره بامیه از بین میرود(آج)

– مقدار تخم مرغ زیاد است

– مقدار آب داخل خمیر زیاد است

– ماسوره مناسب بامیه نیست

– بامیه خورد می‌شود

– مقدار بامیه داخل تابه زیاد است

– تخم مرغ خوب مخلوط نشده است

– مقدار تخم مرغ کم باشد

– خمیر خوب پخته نشده باشد

– آب به صورت کامل جوش نیامده باشد

– بامیه نرم میشود

– شربت بیش از اندازه داغ است

– شربت بیش از اندازه رقیق است

– تخم مرغ خمیر زیاد است

– شعله ی گازبرای پخت زیاد است

مقدار شربت داخل خمیر زیاد است

یک علت دیگه نرم شدن بامیه

در شهرهای رطوبتی این مشکل زیاد به چشم می‌خوره.

استفاده از گلوکز یا بادکا در شربت بامیه هم از شیرینی شهد کم می‌کنه هم بامیه رو براق می‌کنه و هم از نرم شدن بیش از حد در هوای مرطوب جلوگیری می‌کنه.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا