سوسیس و کالباس، تب کنگو را به انسان منتقل نمی‌کند

یک کارشناس تغذیه گفت: مصرف فرآورده‌های گوشتی از جمله سوسیس و کالباس عامل انتقال بیماری تب “کریمه کنگو” نیست.

مریم شیر مستی با بیان اینکه انواع میکروب‌ها و عامل بیماری‌ها با حرارت از بین می‌رود، اظهار کرد: ویروس عامل تب خونریزی دهنده کریمه کنگو نیز از جمله عواملی است که در اثر حرارت از بین می‌رود. از همین رو مصرف فرآورده‌های گوشتی مانند سوسیس و کالباس چون در کارخانه مقدار قابل توجهی حرارت می‌بیند، باعث انتقال بیماری به انسان نمی‌شود.
این کارشناس تغذیه افزود: البته بهتر است افراد فرآورده‌های گوشتی مانند انواع سوسیس و کالباس را در منزل به صورت حرارت دیده مصرف کنند و از خام خوردن این فرآورده‌ها خوداری کنند.

شیرمستی با اشاره به اینکه گوشت خوب پخته نشده نیز می‌تواند از راه‌های انتقال این بیماری باشد، تاکید کرد: افراد باید غذاهای گوشتی را کاملا پخته شده استفاده کنند و از خوردن انواع کباب‌ها به صورت خام یا نیمه پخته خودداری کنند.

این کارشناس تغذیه توصیه کرد، مردم از مراکز غیرمعتبر، رستوران‌های غیراستاندارد و دکه‌های غیرمجاز جگرکی خرید نکنند و گوشت و انواع کباب را صرفا از مراکز مجاز و مورد تایید تهیه کنند. با رعایت این نکات ساده خطر مبتلا شدن به این بیماری از بین می‌رود.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا