تغذیه سالم در ماه مبارک رمضان

محمد احمدزاده کارشناس طب سنتی در گفت‌وگو با بصیرنیوز با اشاره به تغذیه سالم در ماه مبارک رمضان، اظهار کرد: افطار را با مایعات گرمی مانند، چای کم‌رنگ، آب جوش، فرنی، شیر، سوپ به همراه چند عدد خرما شروع کنید.

وی افزود: از آشامیدن آب سرد در شروع افطار خودداری کنید و نباید مقدار آب در بین غذا بیشتر از یک الی یک و نیم لیوان باشد و همچنین از نوشیدن نوشابه‌های گازدار در افطار بپرهیزید.

این کارشاس طب سنتی با تاکید بر اینکه دو ساعت بعد از افطار باید دو تا سه عدد میوه متوسط مصرف کنید، گفت: به جای مصرف زولبیا و بامیه و قند از خرما یا دیگر ترشیجات طبیعی استفاده کنید.

احمدزاده یادآور شد: پس از آن وعده شام را میل کنید، زیرا در فاصله بین افطار و شام، مقداری از مایعات و قندها جذب شده و دستگاه گوارش برای انجام وظیفه آماده می‌شود.

وی در پایان گفت: متخصصان تأکید می‌کنند که نوشیدن آب و سایر مایعات در ماه‌رمضان، فرمول خاصی دارد که در صورت رعایت آن، روزه‌دار دچار مشکل گوارشی یا بی‌اشتهایی نمی‌شود و با این همه توصیه بیشتر کارشناسان تغذیه بر مصرف ٨ تا ١٢ لیوان آب در فاصله افطار تا سحر است.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا