اداره یک فدراسیون به شیوه ارباب رعیتی

در روزهایی که تمرکز وزارت ورزش و مسئولان ورزش کشور به فوتبال و نهایتا به یکی، دو رشته المپیکی معطوف شده است، فدراسیون‌هایی هستند که به دلیل عدم نظارت کافی به حیات خلوت برخی از چهره‌های متمول و ثروتمند تبدیل شده‌اند. این افراد به دلیل توانمندی‌های مالی توانسته‌اند نظام ملوک‌الطوایفی برای خود به اجرا درآورند و هرکاری دوست دارند در فدراسیون انجام دهند.

در یکی از فدراسیون‌های ورزشی در این دو دهه اخیر مافیای ثروت و قدرت توانسته‌اند برای خود جایگاه ویژه‌ای کسب کنند تا آنجا که فردی ثروتمند در خارج از فدراسیون با تکیه بر قدرت برخی مدیران داخل و خارج از وزارت ورزش و مناسبات سیاسی توانسته در این فدراسیون حکومت کند و در انتخاب و عزل برخی اعضای هیئت رئیسه گرفته تا هیئت‌های ورزشی، دخل و تصرف داشته باشد.

نکته تاسف بارتر اینکه ماحصل تسلط مافیایی ثروت و قدرت بر این فدراسیون، داشتن کمتر از ۱۰ هیئت در کل ۳۱ استان است که نیمی از آن نیز در چند ماه گذشته به صورت نصفه و نیمه تاسیس شده است.

در اختیار گرفتن دو مجموعه بزرگ توسط مافیایی ثروت و قدرت و خلاصه کردن این ورزش در چند رویداد به اصطلاح بین‌المللی و آن هم برای اهداف خاص از دیگر دستاوردهای سیستم ارباب و رعیتی این فدراسیون است.

امید است تدبیری عاجل برای شکوفایی این ورزش گرفته شود و با انحصارطلبانی که خود را به این فدراسیون چسبانده‌اند، برخورد شود.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا