دمی مرغ و نخود فرنگی یک پیشنهاد ویژه برای نهار

دستور این غذای خوشمزه را به نقل از بیتوته بخوانید.

مواد لازم برای دمی مرغ و نخود فرنگی:

برنج                                          ۳ پیمانه
مرغ                                           یک ران کامل یا نصف سینه
نخودفرنگی                                  ۱ پیمانه
پیاز                                            دو عدد
نمک، فلفل و زردچوبه و ادویه پلویی     به میزان لازم

طرز تهیه دمی مرغ و نخود فرنگی
طرز تهیه دمی مرغ و نخود فرنگی:

مرغ را با نمک، فلفل، زردچوبه و پیاز بگذارید بپزد و آب آن در حد یک فنجان بماند بعد از استخوان جدا کنید و ریش ریش کنید پیاز دوم را خرد کنید و داخل روغن سرخ کنید مرغ را به آن اضافه کنید و زردچوبه و فلفل و ادویه پلویی بزنید و نخودفرنگی را هم اضافه کنید (اگر نخودفرنگی تازه دارید ده دقیقه تا یک ربع آبپز کنید مال من نخود فرنگی تازه بود) و برنج و آب مرغ و آب به اندازه‌ای که یک بند انگشت روی برنج آب باشد را داخل قابلمه بریزید و نمک هم اضافه کنید تا زمانی که آب آن کشیده شود بعد شعله را کم کنید و بگذارید دم بکشد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا