وقتی که لازم است چربی بخوریم!

برخی از چربی‌ها برای شما خوب هستند و باید در یک طرح رژیم غذایی سالم گنجانده شوند. از جمله این چربی‌های سالم می‌توان به چربی‌های «چنداشباع‌نشده» و چربی‌های «تک‌اشباع‌نشده» مانند چربی‌های موجود در میوه آووکادو ماهی سالمون یا آزاد اشاره کرد می‌توانند کلسترول «بد» و تری‌گلیسریدها را در خون پایین بیاورند. در ادامه این مطلب را به نقل از سایت همشهری آنلاین می‌خوانیم.

وقتی که لازم است چربی بخوریم!
در مقابل، باید خوردن چربی‌های «اشباع‌شده»، مانند چربی‌های مجود در پنیر، کره و خامه را محدود کنید. این چربی‌ها خطر دچار شدن به بیماری قلبی را افزایش می‌دهند و می‌تواند میزان کلسترول «بد» را در خون شما بالا ببرند.
چربی‌های دیگری وجود دارند که باید به‌کلی از آن‌ها پرهیز کنید: چربی‌های مصنوعی به نام چربی ترانس که در روغن‌های گیاهی هیدوروژنه جامد و روغن‌های گرمسیری مانند روغن نخل یا پالم یافت می‌شوند. این چربی‌ها عمدتاً در برخی از غذاهای آماده پخته‌شده یافت می‌شوند و با احتمال بیشتری نسبت به چربی‌های اشباع‌شده کلسترول بد خونتان را بالا می‌برند و احتمال دچار شدن به بیماری قلبی را تشدید می‌کنند.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا