تبعات حذف واژه طلاق از شناسنامه

سهیلا جلودارزاده در خصوص حذف واژه طلاق از شناسنامه، گفت: هرچند پیشنهاد چنین طرحی از سر خیرخواهی بوده اما مجوز دروغ را در جامعه صادر می کند، وقتی کسی زندگی قبلی داشته و طلاق گرفته، باید در شناسنامه ثبت شود زیرا عدم ثبت به معنای پایه‌گذاری زندگی جدید بر مبنای دروغ است.

نماینده مردم تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس در مجلس با اشاره به اینکه حذف واژه طلاق از شناسانه افرادی که در دوران عقد جدا شدند، منطقی‌تر است، تصریح کرد: به نظر می‌رسد هر دختری که در زندگی خانوادگی دچار شکست شود، نباید آن را عیب دانسته و به دنبال پنهان کردن آن باشد زیرا این اتفاق منشا استرس‌ها و آسیب‌های دایمی خواهد شد.

وی افزود: فرهنگ مقابله با پدیده طلاق و برخورد با زنان مطلقه که در زندگی اول خود به دلایل مختلف شکست خوردند باید در جامعه تغییر کند، بسیاری از زنان به دلایل اعتیاد مردان یا بیماری یا آسیب‌های مختلف طلاق گرفته، حتی برخی از زنان در شکست اولیه زندگی مقصرند در هر حال برای عبور از شکست در زندگی، نیاز به پنهان کردن یا حذف واژه طلاق از شناسنامه نیست.

جلودارزاده گفت: مروجین فرهنگی کشور در این خصوص باید گام‌های اساسی بردارند، حذف واژه طلاق به معنی صدور مجوز و حلال کردن دروغ است که به هیچ عنوان نباید انجام گیرد. کما اینکه طرح نپخته‌ای است زیرا در هر حال ازدواج‌ها و در صورت داشتن فرزند، اسامی فرزندان در شناسنامه ثبت می‌شود.

عضو کمیسیون اجتماعی مجلس، تصریح کرد: بنا نهادن زندگی بر پایه دروغ، ظلم به هر دو طرف در ازدواج‌های مجدد است، به جای این موارد باید پذیرش شکست‌ در ازدواج پذیرفته شود تا بدبینی و آسیب‌های دیگر بروز پیدا نکند.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا