رول گوشت چرخ‌کرده یک غذای راحت و خوش طعم

ن غذا رولت نیست که در میان گوشت ماده یا سبزیجات خاصی قرار داشته باشد. اما طعم و مزه بسیار خوبی دارد و بسیار سریع هم آماده می‌شود. در ادامه این مطلب را به نقل از فوت و فن بخوانید.

رول گوشت چرخ‌کرده
 تعداد: ۴ نفر
زمان تهیه و پخت: ۲۵ دقیقه

مواد لازم

دو عدد تخم مرغ همزده
¾ پیمانه شیر
۲ / ۳ پیمانه خرده‌های نان باگت
¼ پیمانه پیاز خرد شده
دو قاشق غذاخوری جعفری خرد شده
یک قاشق چایخوری نمک
نصف قاشق چایخوری ریحان یا آویشن خشک
۱ / ۸ قاشق چایخوری فلفل سیاه
۶۸۰ گرم گوشت چرخ‌کرده
¼ پیمانه سس کچاپ
دو قاشق غذاخوری شکر قهوه‌ای
یک قاشق چایخوری خردل خشک

طرز تهیه

۱. در یک کاسه متوسط، تخم مرغ و شیر را با هم مخلوط کنید و آرد یا خرده‌های نان باگت، پیاز، جعفری، نمک و فلفل را اضافه کنید. سپس گوشت چرخ‌کرده را اضافه کنید و آرام هم بزنید. مخلوط را داخل قالب نان صبحانه بریزید.

۲. فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد روشن کنید. قالب گوشت را داخل فر بگذارید و حدود یک ساعت و ۲۵ دقیقه بپزید.

۳. در یک کاسه، کچاپ، شکر و خردل خشک را با هم مخلوط کنید و روی گوشت بریزید و ۱۰ دقیقه دیگر در فر بپزید. قبل از برش، ۱۰ دقیقه اجازه دهید خنک شود.
ارزش غذایی

کالری: ۲۲۵
چربی: ۱۰ گرم
کلسترول: ۱۰۸ میلی گرم
کربوهیدرات: ۱۳ گرم
فیبر: ۱ گرم
سدیم: ۶۷۶ میلی گرم
پتاسیم: ۱۰۴ میلی گرم
کلسیم: ۶۱ میلی گرم
آهن: ۲ میلی گرم

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا