۳ توصیه مهم درباره تهیه رب گوجه فرنگی خانگی
یک کارشناس آزمایشگاه کنترل غذا و دارو، مطالبی را پیرامون تهیه و مصرف رب گوجه فرنگی تشریح کرد. مریم زاهدی از رب گوجه فرنگی به عنوان یک چاشنی اصلی در تهیه غذاهای ایرانی یاد کرد و افزود: عصاره گوجه فرنگی حاوی حجم زیادی از خواص گوجه فرنگی مانند انواع ویتامین ها، مواد معدنی و آنتی اکسیدان لیکوپن است. وی تاکید کرد: درجه حرارت پایین و حرارت غیرمستقیم در تولید رب گوجه صنعتی در مقایسه با حرارت بالا و کنترل نشده در تهیه رب خانگی باعث کیفیت بهتر رنگ و افزایش میزان لیکوپن در رب گوجههای صنعتی میشود. در ادامه این مطلب را به نقل از سلامت نیوز بخوانید.
زاهدی توصیه کرد: در صورت تمایل به تهیه رب گوجه فرنگی خانگی ضمن رعایت اصول بهداشتی، این محصول را در حجم کم تهیه کرده و در ظروف درب دار شیشهای و در یخچال نگهداری کنند و از خریداری ربهایی که تحت عنوان رب خانگی بدون بستهبندی و مشخصات هستند جدا خودداری شود.