ترک خوردن روی کیک خانگی به چه دلیل است؟
گاهی اوقات هنگام پخت کیک با مشکلاتی مواجه میشویم. یکی از مشکلاتی که با آن رو به رو میشویم این است که علت ترک روی کیک چیست؟ در ادامه این مطلب را به نقل از بیتوته بخوانید.
ترک خوردن روی کیک به دلیل یکی از اتفاقات زیر است:
• اگر قسمت وسط کیک شما بالا آماده و ترک خورده است، مهمترین علت دمای بیش از اندازه فر شماست؛ اما دلایل دیگری نیز میتواند داشته باشد.
• مقدار بکینگ پودر را همیشه دقیق اندازه گیری کنید. مقدار زیاد بکینگ پودر و همچنین جوش شیرین یکی از دلایل ترک خوردن کیک میباشد.
• مواد بیش از حد مخلوط شده است.
• میزان آرد مورد استفاده زیاد و مایعات مورد استفاده کم بوده است.
• کیک در طبقات بالاتر از طبقه وسط فر طبخ شده است. (هنگام گرم کردن فر، توری فر را در طبقه وسط قرار دهید.)
• تا ۳۰ دقیقه اول پخت، درب فر را به هیچ عنوان باز نکنید؛ زیرا علاوه بر خوابیدن پف کیک، هوای گرم داخل فر خارج و باعث تغییر در دمای پخت میشود.