زمان گرانی رسمی نان در تهران +قیمت‌ها

براساس بخشنامه ستاد تنظیم بازار و مجوز اتاق اصناف ایران، نرخ انواع نان سنتی (تافتون، لواش، سنگک و بربری) از یک آذرماه حداکثر ۱۵ درصد افزایش یافت.

این گزارش می‌افزاید: پس از تعیین نرخ نان که روز گذشته با برگزاری جلسه‌ای در استانداری استان تهران و با حضور مسئولان اتاق انصاف تهران انجام شد، مقرر شد تا افزایش قیمت نان در استان تهران پس از تدوین و ابلاغ نرخ‌نامه جدید، به واحدهای صنفی در روز چهارشنبه به اجرا درآید.

براساس مصوبه ستاد تنظیم بازار، برای افزایش ۱۵ درصدی قیمت نان در استان تهران، در صورتی که نانوایی‌ها افزایش تا سقف ۱۵ درصد را در قیمت نان سنتی قبل از تاریخ ۴ آذرماه ۹۶ اعمال کنند، تخلف نیست، اما اتاق اصناف تهران برای ایجاد هماهنگی و یکپارچگی در اجرای بخشنامه ستاد تنظیم بازار اعلام کرده است که افزایش نرخ نان به صورت رسمی پس از ابلاغ نرخ‌نامه‌ها به نانوایی‌های سنتی سراسر استان تهران اجرا شود.

به گزارش فارس، در استان تهران حدود ۹ هزار واحد صنفی نانوایی وجود دارد که ۲۰ درصد آن آزادپز است، همچنین در شهر تهران ۳۲۰۰ واحد صنفی نانوایی موجود است که ۸۰ درصد آن دولتی‌پز و ۲۰ درصد آزادپز است.

براساس این گزارش، قیمت نان بربری از ۶۵۰ به ۷۵۰ تومان، نان تافتون از ۴۰۰ به ۴۶۰ تومان، نان سنگک از ۸۰۰ به ۹۲۰ تومان و نان لواش از ۲۱۰ به ۲۴۰ تومان افزایش می‌یابد.

در بخشنامه اتاق اصناف ایران که به رؤسای اتاق اصناف تهران ابلاغ شده آمده است که نظارت مستمر بر ارتقای کیفیت به منظور کاهش ضایعات نان و احترام به مطالبات مصرف‌کنندگان همراه با افزایش نرخ مصوب نان مورد انتظار است.

در این بخشنامه، وزن چانه خمیری نان بربری ۵۱۰ گرم، تافتون ۲۳۰ گرم، لواش ۱۴۰ گرم و سنگک ۶۵۰ گرم عنوان شده است.

همچنین قیمت هر کیلو آرد برای نانوایی‌های سنتی ۶۶۰ و برای نانوایی‌های صنعتی ۹۰۰ تومان است.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا