عدس دودی یک سالاد خوشمزه رژیمی

به گزارش بصیرنیوز،

این سالاد به دلیل داشتن عدس، سیرکننده و حجیم است و می‌توانید به عنوان یک وعده مناسب برای شام آن را تهیه کنید.

 

سالاد عدس دودی با مایونز

 

تعداد: ۶ نفر
زمان تهیه: ۱۵ دقیقه
زمان پخت: ۴۰ دقیقه
زمان سرد شدن: ۴ ساعت

مواد لازم

۲۲۵ گرم عدس سبز
یک قاشق چایخوری پودر زیره سبز
یک قاشق چایخوری پودر سیر
یک قاشق چایخوری پودر پیاز
¼ پیمانه روغن زیتون
یک قاشق غذاخوری سیر رنده شده
یک پیمانه پیاز متوسط خرده شده
سه ساقه کرفس خرد شده
۳ عدد هویج پوست‌کنده و خرد شده
۱ ٫ ۵ پیمانه آب سبزیجات
نصف پیمانه مایونز
یک قاشق چایخوری سس مایونز
¼ پیمانه خمیر سویا
یک پیمانه خیار خرد شده
یک پیمانه گوجه‌فرنگی خرد شده
نصف پیمانه پیاز شیرین خرد شده
فلفل سیاه

طرز تهیه

۱- در یک کاسه بزرگ عدس، زیره سبز، پیاز و پودر سیر را با یکدیگر مخلوط کنید. آب جوش اضافه کنید و بگذارید حدود ۲۰ دقیقه با در بسته بماند تا خیس بکشند.

۲- در یک قابلمه بزرگ، روغن زیتون را روی حرارت ملایم گرم کنید. وقتی روغن گرم شد، حرارت را کم و سیر را اضافه کنید و ۳۰ ثانیه تفت دهید. پیاز، کرفس و نمک را اضافه کنید و هم بزنید. آن‌ها را ۳ تا ۵ دقیقه تفت دهید تا پیاز‌ها سبک شوند. هویج و عدس را اضافه کنید. سپس آب سبزیجات را بریزید و حرارت را زیاد کنید تا نیم‌جوش شود. در قابلمه را بگذارید و ۱۵ تا ۲۰ دقیقه با حرارت کم بپزید تا عدس‌ها پخته شوند. عدس‌ها را از آب بکشید و در دمای اتاق بگذارید تا خنک شوند.

۳- تکه‌های چوب را به مدت ۲۰ دقیقه در آب خیس کنید. کباب‌پز را روشن کنید. چوب‌ها را در کنار شعله بگذارید. پس از ۱۰ دقیقه یک سینی از عدس‌ها را روی کباب‌پز و دود چوب‌ها قرار دهید تا کاملا اسموکی شوند. حرارت را خاموش کنید و بگذارید ۵ دقیقه در دود بمانند. بقیه عدس‌ها را همین‌طور ساده و دودی نشده نگه‌دارید.

۴- در یک کاسه کوچک، سس مایونز و خمیر سویا را با هم مخلوط کنید. آن را داخل یخچال بگذارید تا عدس‌ها نیز خنک شوند.

۵- سپس نیمی از سس و عدس‌ها را با هم مخلوط کنید و ۲ تا ۴ ساعت در یخچال قرار دهید.

۶- خیار، گوجه‌فرنگی و پیاز را با مخلوط عدس‌ها اضافه کنید و هم بزنید. در آخر فلفل سیاه بزنید و سرو کنید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا