میوه‌ای که درمانگر “آرتروز” و “پوکی استخوان” است

به گزارش بصیر، دکتر علی شهیدی زندی، متخصص طب اسلامی و سنتی، گفت: در بروز آرتروز و پوکی استخوان،‌تنها کمبود کلسیم و ویتامین D نقش ندارند بلکه فقدان گروهی از املاح و عناصر بصورت هم زمان فرآیندهای مربوط به پوکی استخوان و آرتروز را تصریح می‌بخشند.

 
دکتر شهیدی زندی ادامه داد: میوه سنجد و گل بهاره سنجد، حاوی منابع قابل توجهی از املاح و عناصر هستند که مانع پوکی استخوان می‌شوند که از آن جمله می‌توان به عناصر روی،‌مس، کروم و منیزیم اشاره کرد.
 
وی ادامه داد: میوه سنجد همچنین حاوی اسید فولیک فراوان و ویتامین c زیاد است. علاوه براین،‌این میوه حاوی ترکیبات گیاهی است که گیرنده‌های هورمونی را فعال می‌کند و بنابراین مانع از دست رفتن کلسیم در دوران یائسگی در خانم‌ها می شود.
 
این متخصص طب سنتی تاکید کرد: مصرف پودر سنجد به همراه شیر که غنی از کلسیم است،‌در جلوگیری از بروز و یا پیشرفت پوکی استخوان و آرتروز بسیار کمک کننده است. ضمن اینکه افراد باید تحت نظر پزشک متخصص،‌در صورت نیاز از دارو درمانی کمک بگیرند.
 
بلاغ

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا