بیان استدلالی، محکم و منطقی شهید مطهری همواره همراه با اعتدال بود

به گزارش بصیر به نقل از  گروه سیاسی «خبرگزاری دانشجو»  رییس جمهوری عصر دیروز (پنجشنبه) و در آستانه سالگرد شهادت معلم شهید استاد مرتضی مطهری با حضور در منزل این علامه شهیر، ضمن دیدار با خانواده ایشان یاد و خاطره مجاهدت ها، ایثارگری ها و تلاشهای شهید مطهری در راستای تعالی فرهنگ اسلامی را گرامی داشـت.

 

حجت الاسلام والمسلمین حسن روحانی در این دیدار شهید مطهری را شخصیتی کم نظیر، آزاده، مبارز، دانشمندی رحمانی و انسانی صبور توصیف و تصریح کرد: شهید مطهری شخصیتی جامع در موضوعات علمی، مسائل فقهی، اصول، فلسفه و تفسیر قرآن بود و آثار ایشان گواهی می دهد که خدمات بی نظیری از سوی شهید مطهری به اسلام و انقلاب ارائه شده است.

رییس جمهوری با تجلیل از صبر و سعه صدر شهید مطهری در مواجهه با مسایل گوناگون، بر ضرورت تبیین ابعاد شخصیتی شهید مطهری در جامعه امروزی تأکید و خاطر نشان کرد: شهید مطهری در دوران حیات خود سختی ها و سخن های ناروایِ منحرفین و متحجرین که به افکار غیردینی وابستگی داشتند را تحمل کرد و زندگی خود را وقف خدمت در مسیر تعالی فرهنگ اسلام قرار دارد.

روحانی با اشاره به اینکه شهید مطهری به دلیل آنکه احساس می کرد مراکز علمی کشور نیاز به آموخته ها و اندیشه های وی دارد در این مسیر تلاش کرد، گفت: بنده تاکنون هیچ کس را مانند شهید مطهری ندیده ام که نسبت به اسلام چنین غیرت دینی داشته باشد به گونه ای که هرگاه اهانتی به اسلام می شد برافروخته می شد.

رییس جمهوری با اشاره به جایگاه ارزشمند شهید مطهری نزد امام راحل گفت: تلاش های شهید مطهری در راستای تعالی مسایل اسلامی روح تازه ای به فرهنگ دینی ملت ایران داد و اگر بگوییم ایشان بیان و احکام اسلام را مطابق شرایط زمان باز تعریف کرد مبالغه نکرده ایم.

روحانی همچنین با اشاره به حضور فعال شهید مطهری در نهضت اسلامی و تشکیلات روحانیت مبارز خاطر نشان کرد: شهید مطهری شخصیتی با ابعاد گوناگون علمی، اجتماعی، روشنفکری و اعتدال گرایی بود و بیان استدلالی، محکم و منطقی وی همواره همراه با اعتدال بود.

رییس جمهوری با بیان اینکه عقلانیت و اعتدال سراسر زندگی شهید مطهری را در بر گرفته بود، افزود: امروز جای شهید مطهری خالی است و با وجود خدمات ارزشمند و والایی که در حوزه ها و دانشگاه ها ارائه می شود، اما وجود شخصیت جامعی همانند استاد مطهری در حوزه ها و دانشگاه ها برای دفاع از اسلام و انقلاب کم است.

روحانی با بیان اینکه شهید مطهری به خوبی مشکلات فکری و نظری جامعه و جوانان را برای آنها تبیین می کرد، گفت: ملت ایران نسبت به بزرگان خود حق شناس است و اگر چه شهید مطهری زود هنگام از دست رفت، اما شهادت وی باعث شد تا اندیشه و تفکرات ایشان به سرعت در جامعه منتشر شود و در حقیقت خون شهید مطهری به رگهای جامعه و جوانان ما رفت.

رییس جمهوری افزود: امروز هم برای حل بسیاری از مسایل و مشکلات باید به بیان منطقی و اندیشه شهید مطهری مراجعه کنیم.

روحانی ضمن ابراز امیدواری از اینکه نسل جوان ما بتواند بیشتر از افکار و اندیشه های این شهید والا مقام استفاده کند، گفت: همه باید تلاش کنیم که راه و اندیشه شهید مطهری ادامه یافته و افکار انحرافی، افراطی و متحجرانه نتواند جایگزین دین مبین شده و گسترش یابد.

رییس جمهوری ادامه داد: خط فکری شهید مطهری در حقیقت خط فکری امام و انقلاب بود و باید راه ایشان را با قدرت و در حد توان ادامه دهیم.

روحانی با بیان اینکه روز شهادت شهید مطهری به حق به عنوان روز گرامیداشت مقام معلم نامگذاری شده است، گفت: معلمین حق بزرگی بر گردن ملت ایران دارند و ما هر چه داریم از تعلیم و تربیت آنان است.

رییس جمهوری توسعه، پیشرفت، تعالی اخلاقی و فرهنگی در جامعه را ثمره تلاش های مادی و معنوی معلمان برشمرد و اظهار داشت: گرامیداشت روز معلم و احترام به آنان برای دولت به عنوان یک وظیفه محسوب می شود؛ البته دولت وظیفه دارد تا در جهت رفع دغدغه های مشکلات معلمان قدم بردارد که این دولت در حد توان تاکنون اقداماتی انجام داده است.

روحانی همچنین حضور فعال بانوان در تعلیم و تربیت و کسب دانش را از افتخارات نظام جمهوری اسلامی ایران برشمرد و آن را نشانه ای از بلوغ و رشد فرهنگی و فکری زنان ایرانی دانست.

رییس جمهوری ضمن آرزوی علو درجات برای شهید مطهری و توفیق روزافزون برای فرزندان و خانواده ایشان در مسیر ادامه راه این شهید والامقام گفت: امیدواریم جامعه ما بیش از این قدردان خدمات شهید مطهری و همه معلمان و اساتید کشور باشد.

در این دیدار که در فضایی صمیمانه برگزار شد، دکتر روحانی، همسر شهید مطهری و فرزندان شهید مطهری به بیان خاطراتی از استاد شهید مرتضی مطهری پرداختند.

 

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا