نوشیدنی که کلسیم را ازاستخوان جدامی‌کند

بصیر،  پیام فرح بخش متخصص تغذیه، در خصوص پیشگیری از پوکی استخوان تا ۳۰ سالگی اذعان داشت: پوکی استخوان بیماری است که در سنین بالا شیوع بسیار زیادی دارد و در خانم‌ها دو برابر بیشتر از آقایان است و گاهی اوقات فرد با شکستگی خود به خودی استخوان‌های خود مواجه می‌شود که باید در دوران نوجوانی و جوانی با مصرف غذاهای مؤثر ابتلا به این بیماری را کاهش دهد.


وی ادامه داد: مهم‌ترین ماده‌ی مؤثر، استفاده از کلسیم است و افرادی که در طول دوره جوانی و نوجوانی از شیر و لبنیات بیشتری استفاده می‌کنند درصد ابتلا به این عارضه بسیار کاهش می‌یابد.

این متخصص تغذیه توصیه کرد: در شبانه‌روز حتما ۳ الی ۴ واحد از خانواده شیر و لبنیات باید استفاده شود،‌ که مصرف یک واحد شیر و لبنیات معادل یک لیوان شیر، یک لیوان ماست، دو لیوان دوغ و یا ۳۰ گرم پنیر نیز باید باشد.

وی با بیان اینکه لبنیاتی که مصرف می‌شود حتما باید کم‌چرب باشد، تصریح کرد: لبنیات پرچرب مانع از جذب کافی کلسیم در بدن می‌شود.

فرح‌بخش به عدم مصرف نوشیدنی‌های گازدار تأکید کرد و گفت: این نوشیدنی‌ها حاوی اسید فسفریک هستند که موجب از بین بردن کلسیم از سطح استخوان‌ها می‌شود و در درازمدت فرد را مستعد پوکی استخوان خواهد کرد.

 

 

 

بلاغ

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا