روحانی: ما خوشخبتانه از رکود عبور کردیم/جهانگیری: برای خروج از رکود منتظر تصمیم مجلس هستیم!

بصیر، اسحاق جهانگیری در حالی در ابتدای هفته جاری در موضوع خروج کشور از رکود، توپ را به زمین مجلس انداخت که بیش از دو ماه قبل از آن، روحانی تکلیف این ماجرا را روشن کرده و خروج کشور از رکود را بر اساس “محاسبات” اعلام کرده بود!

جهانگیری ۲۴ آبان ماه در ابتدای هفته جاری در جلسه  شورای اداری استان آذربایجان غربی و کارگروه ستاد احیای دریاچه ارومیه  کنترل تورم و خروج از رکود را دو اولویت مهم اقتصادی برشمرد و افزود: وضع اقتصادی کشور خوشبختانه هر روز از روز قبل بهتر می شود. دولت اکنون به صورت جدی پیگیر موضوع خروج از رکود است و منتظر هستیم که مجلس لایحه خروج از رکود را به دولت برگرداند.

روحانی: ما خوشخبتانه از رکود عبور کرده‌ایم/ جهانگیری: برای خروج از رکود منتظر تصمیم مجلس هستیم!

جهانگیری یادآور شد: ما در دولت ، یک مجموعه و بسته ۱۷۷بندی راجع به خروج از رکود را تصویب کرده ایم که فقط ۳۰ بند آن را به مجلس فرستاده ایم چون تصویب بقیه بندها، مربوط به خود دولت است که در حال انجام آن است.

وی با تاکید بر اینکه ۳۰ بند ارجاع شده به مجلس برای خروج از رکود، تعیین کننده و سرنوشت ساز است، هشدار داد که اگر بندهایی از آن بخواهد حذف و تصور شود چنین کاری به خروج از رکود کمک می کند، اشتباه است.

معاون اول رییس جمهوری تصریح کرد: ما اطمینان می دهیم که اگر این بسته به صورت کامل اجرا شود نه تنها از رکود خارج و وارد دوره رونق خواهیم شد بلکه مساله اشتغال، توسعه کشور و دغدغه های مردم و مسوولان در زمینه های مختلف اقتصادی برطرف خواهد شد.

انتظار جهانگیری برای خروج کشور از رکود در حالی مطرح می شود که حسن روحانی بیش از دو ماه قبل از آن، در ۱۵ شهریور به صراحت خروج کشور از رکود را اعلام کرده بود!

روحانی در جمع زائران و مجاوران حرم مطهر رضوی در مشهد مقدس گفته بود: “ما به شما قول داده بودیم که در رکود قالب خواهیم شد. ما طرح لازم برای عبور از رکود را اماده کرده ایم و بخشی که نیاز به قانون داشت را تقدیم مجلس کرده ایم و اماامروز در کنار مرجع امام رضا(ع) اعلام می کنم ما خوشخبتانه از رکود عبور کرده ایم. محاسبات ۳ ماهه اول سال ۹۳ اعلام می کند که دولت از رکود عبور کرده است.”

هنوز معلوم نیست منظور دقیق مسئولان دولت تدبیر و امید از “رکود” و خروج از آن چیست! در خوش بینانه ترین حالت، به نظر می رسد تعریف این واژه در میان مسئولان دولتی تا اندازه ای متفاوت است که نفر اول و دوم کابینه تدبیر و امید نیز برداشت های متفاوتی از آن دارند!

 
 
بلاغ

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا