امروز : سه شنبه ۱۸ آذر ۱۳۹۳
تاریخ : ۱۳۹۳/۰۹/۱۸ - ۱۴:۳۴ ذخیره فایل ارسال به دوستان

سرانه مصرف ماهی در فریدونکنار بسیار پائین است

به گزارش بصیر، حجت‌الله عصمتی در کلاس آموزشی طبخ آبزیان در دانشگاه پردیسان فریدونکنار، اظهار داشت: بیش از ۵۰ درصد از جمعیت کشور را بانوان تشکیل می دهند که در زمینه آشپزی توانمندی های زیادی دارند. وی با بیان اینکه ماهی و گوشت سفید غذایی سالم است، اذعان داشت: با توجه به شیوع بیماری های […]

DSCN9713

به گزارش بصیر، حجت‌الله عصمتی در کلاس آموزشی طبخ آبزیان در دانشگاه پردیسان فریدونکنار، اظهار داشت: بیش از ۵۰ درصد از جمعیت کشور را بانوان تشکیل می دهند که در زمینه آشپزی توانمندی های زیادی دارند.

وی با بیان اینکه ماهی و گوشت سفید غذایی سالم است، اذعان داشت: با توجه به شیوع بیماری های قلبی و عروقی که مهمترین عامل آن چربی است، سفارش پزشکان به مصرف گوشت های پروتئینی به ویژه ماهی برای تضمین سلامتی افزایش یافت.

سرپرست فرمانداری فریدونکنار در ادامه خاطرنشان کرد: در استان مازندران سرانه مصرف گوشت ماهی ۲۲ کیلوگرم و در فریدونکنار ۸ کیلوگرم است که نسبت به استاندارد های جهانی بسیار عقب تر هستیم.

عصمتی با اشاره به اینکه ماهی به عنوان یک برند در فریدونکنار مطرح است، افزود: ما با کشورهای پیشرفته بسیار فاصله داریم، مازندران استانی ساحلی است و به سمتی می رود که رویکرد استفاده از این ماده مغذی بالا رود.

وی اذعان داشت: ما باید در این زمینه فرهنگ سازی کنیم و برگزاری این همایش ها و کلاس های آموزشی به این امر کمک می کند تا جامعه به سمت سلامت مردم تضمین شود.

 

سرپرست فرمانداری فریدونکنار گفت: باید برای سلامت مردم این شهرستان دغدغه داشته باشیم، ذائقه فرزندان مان تغییر کرده و به سمت غذاهای مضر می رویم که این جشنواره ها به مقابله با این مر کمک می کنند.

ارسال دیدگاه

photo_2016-05-31_13-37-56

photo_2016-06-02_15-16-08

photo_2016-06-02_15-16-04

1

gorban-1

news