ماده‌ای در موادغذایی که پیرتان می‌کند

بصیر، یک مطالعه جدید که در مجله اپیدمیولوژی آمریکا منتشر شده است نشان میدهد که قرار گرفتن در معرض کادمیوم فلزی از طریق مواد غذایی و محیط زیست، حتی در سطوح نسبتا پایین، به طور قابل توجهی می تواند موجب تخریب DNA و کوتاهی طول عمر شود.


همچنین خطر ابتلا به بیماری های قلبی و عروقی، دیابت، سرطان، و دیگر بیماری های مرتبط با سن با مصرف این ماده شیمیایی افزایش می یابد.

بررسی ها نشان می دهند کادمیوم در قوطی های کنسرو و مواد غذایی شیمیایی و انواع افزودنی ها وجود دارد و در صورت مصرف می تواند منجر به بیماری ها و مشکلات خاص پوستی شود.

 

 

بلاغ

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا