خواص باور نکردنی سیر خرد شده

بصیر، کارشناسان بهداشتی به افرادی که در کنار غذاهای خود از سیر خوراکی یا خشک شده استفاده می‌کنند توصیه اکید می‌کنند که پس از خرد کردن سیر برای مدت حدود ۱۰ دقیقه آن را به کنار بگذارند و بعد در خوراک یا سالاد از آن استفاده کنند.

گفتنی است، تحقیقات جدید نشان داده است که در سیر خرد شده نوعی آنزیم به نام لیسین تولید می‌شود که برای کاهش خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی عروقی و همینطور کاهش گرفتگی رگ‌ها بسیار مفید است.
 
 
بلاغ

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا