با این صبحانه ۵۰ درصد کمتر ناهار می‌ خورید

بصیر،

فعالیت بدن شما در قبال بلغور جو دوسر

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبر، پژوهشی ‌‌روی ۳۶ شرکت‌کننده که نیمی از آنان دارای وزن طبیعی و نصف دیگر دارای اضافه‌ وزن بودند، صورت گرفت. در روزهای مختلف شرکت‌کنندگان از سه نوع صبحانه و هر کدام یک نوع را خوردند- که شامل بلغور جو دوسر، برشتوک‌ های شیرین‌ شده و یا فقط آب بود.

همچنین از این افراد برای تعیین میزان گلوکز، انسولین و نیز سنجش مدت زمان تخلیه غذا از معده آزمایش خون به عمل آمد.

پروفسور آلن گلیئبتر مسئول این تحقیق گفت: «تلاش کردیم این صبحانه‌ ها را تا آنجا که ممکن است با اضافه کردن مقدار خاصی شیر به برشتوک‌ ها، مثل هم درست کنیم؛ اما آنهاً دقیقا مثل هم نبودند. کالری کلی یکسان بود، اما بلغور جو دوسر هشت گرم فیبر، و برشتوک هیچی نداشت.»

همه می‌ دانیم که اگر صبحانه‌تان به قدر کافی شما را تا نهار سیر نگه ندارد، صبحانه‌ کاملی نیست. بنابراین در سه ساعتی که برای خوردن ناهار در نظر گرفته شده بود، شرکت‌کنندگان با یک نی، غذای آبکی داخل یک ظرف درپوش‌ دار را به عنوان ناهار خوردند. نتایج جالب بود. شرکت‌ کنندگانی که وزن طبیعی داشتند و برای صبحانه به جای خوردن برشتوک، بلغور جو دوسر خورده بودند، ۳۰ درصد کمتر از میزان عادی ناهار خوردند.

 

با این حال، شرکت‌ کنندگانی که اضافه‌ وزن داشتند، پس از خوردن بلغور جو دوسر به جای خوردن غلات، ۵۰ درصد کمتر ناهار خوردند. نکته‌ جالب‌ تر اینکه هر دو نوع صبحانه دارای شاخص گلوکز یکسانی بودند که در واقع سنجشی برای تعیین این مسئله بود که چقدر قند خون‌ فرد افزایش می‌ یابد.

 

 

 

 

شبکه خبر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا