۶ میوه بهاری برای مادران باردار

بصیر،در این فصل انواع میوه‌ها و سبزیجات رنگی و خوشمزه وجود دارد و توصیه می‌شود مادران باردار حتما در رزیم غذایی خود از این خوراکی‌ها استفاده کنند تا هم خودشان تندرست باشند و هم فرزندشان از مواد مغذی موجود در این میوه‌ها بهره کافی را ببرد.

در اینجا ۶  میوه‌ و سبزی مناسب برای دوران بارداری  که شما باید در اولویت‌های فهرست خرید خود قرار دهید، آورده شده است که در این قسمت با چگونگی شیوه مصرف آن با شما همراه هستیم.

– مارچوبه

این ساقه‌های سبزرنگ غنی از ویتامین K هستند و به انتقال مناسب کلسیم در بدن کمک می‌کنند و در شکل‌گیری و سلامت استخوان‌ها نقش دارند. به علاوه یک فنجان مارچوبه یش از نیمی از نیاز روزانه به فولیک اسید، که موجب جلوگیری از آسیب در مجاری عصبی در نوزادان می‌شود را فراهم می‌آورد.

چند قطره روغن زیتون، کمی نمک و آب لیمو، تمام چیزی است که شما برای خارج کردن عطر و طعم مارچوبه به آن نیاز دارید. می‌توانید آن را بخارپز یا کبابی کنید و یا آن را در فر بگذارید و از یک طرف آن شروع به خوردن کنید و یا آن را به سالاد، پاستا یا غذاهای برنجی اضافه کنید.

– توت فرنگی

توت فرنگی نه تنها یک راه سالم برای برطرف کردن نیاز به شیرینی است بلکه مصرف یک وعده از آن (هشت عدد) میزان بیشتری ویتامین C نسبت به پرتقال را داراست .علاوه بر پشتیبانی از سیستم ایمنی بدن شما و استخوان‌ها و رشد نوزاد، هم چنین به شما در جذب آهن نیز کمک می‌کند. فقر آهن یکی از مشکلات شایع در دوران بارداری است که بر اثر افزایش حجم خون برای حمایت از رشد جنین ایجاد می شود.

یک فنجان توت فرنگی بعد از شام به عنوان یک درمان مستقل عمل می‌کند، اما شما همچنین می‌توانید آن را به همراه ماست بستنی در وعده صبحانه صرف کنید، و یا برش‌هایی از آن را به سالاد خود برای وعده نهار اضافه کنید.

– آووکادو

آووکادو حاوی چربی‌های اشباع نشده خوبی است که موجب پایین آوردن سطح کلسترول می‌شود . مواد مغذی مثل ویتامین‌های گروه B و اسید فولیک که برای رشد مغز، چشم ، سیستم عصبی و بافت‌های چربی کودک ضروری است را تأمین می‌کند.

ممکن است کمی زمان‌بر باشد. یک چهارم آووکادو را خرد کرده و آن را با مقداری آب  لیمو و فلفل ترکیب کنید و برای داشتن یک صبحانه مغذی و کامل آن را بر رو ی یک تکه نان تست بمالید. آیا طعم یا بافت آووکادو را دوست ندارید اما همچان می‌خواهید که از مزایای آن بهره مند شوید؟ برش‌هایی از آن را به اسموتی دلخواه خود، مانند اسموتی موز و شیر بادام اضافه کنید.

– چغندر

فقط یک فنجان از این سبزی ریشه‌دار رنگی بیش از ۳۰ درصد از نیاز روزانه شما به فولیک اسید ( همانطور که می‌دانید برای سلامت مغز و ستون فقرات کودک شما ضروری است) را تأمین می‌کند، در حالیکه ممکن است کمبود آن، به خصوص درسه ماهه سوم بارداری منجر به ایجاد تورم شود. همچنین چغندر منبع خوبی از فیبر (که از یبوست در دوران بارداری جلوگیری می‌کند) و پتاسیم (که از خستگی و گرفتگی عضلات جلوگیری می‌کند) است.

چغندر ممکن است میوه عجیبی به نظر بیاید اما آسان‌تر از این نمی‌توان آن را آماده کرد. آن را بجوشانید تا نرم و ترد شود، اجازه دهید تا خنک شوند و سپس پوست آن را بکنید. می‌توانید آن را به سالاد، غلات، سوپ، تخم مرغ و یا حتی اسموتی‌ها اضافه کنید.

 

– زردآلو

فیبر رژیمی موجود در زردآلو باعث هضم بهتر غذا شده و به مادران بارداری برای رفع نفخ شکم، کمک می‌کند. زردآلو همچنین می‌تواند منبع خوبی برای ویتامین A باشد، که به سیستم ایمنی بدن شما برای داشتن یک بارداری سالم کمک می‌کند.

می‌توانید از این میوه بهاری در سالاد میوه استفاده کنید. می‌توانید برش‌هایی از این میوه را در فریزر نگه دارید و در هنگاه نیاز از آن استفاده کنید.

– اسفناج

اسفناج سرشار از آهن است که برای داشتن یک بارداری سالم حیاتی است، زیرا مواد مغذی موجود در آن تقریباً دوبرابر آن چیزی است که انتظار آن را دارید. آهن به بدن شما در ساختن هموگلوبین، پروتئین موجود  گلبول قرمز خون، که اکسیژن را به سلول‌های دیگر می‌رساند، کمک می‌کند. به دلیل اینکه در دوران بارداری میزان خون در بدن شما افزایش می‌یابد ، شما به آهن بیشتری برای ساختن هموگلوبین نیاز دارید. همچنین شما به آهن اضافی برای جفت و کودک در حال رشدتان احتیاج دارید.

شاید بهترین نکته درباره اسفناج همه کاره بودن آن است. می‌توانید از برگ درشت آن در سالاد استفاده کنید، و یا برگ‌های آن را ریز کرده و به غذاهایی مانند پاستا اضافه کنید، به این شکل شما تمامی مواد مغذی آن را دریافت می‌کنید بدون آنکه حتی مزه آن را فهمیده باشید./ع

 

 

 

بلاغ

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا