دستاورد جدید دانشمندان هسته ایی ایران

بصیر،سرپرست پژوهشکده هسته ای پژوهشگاه علوم و فنون هسته ای ایران امروز در بازدید جمعی ازپژوهشگران این مرکز از موسسه تحقیقات برنج کشور در رشت اعلام کرد : هنوز برای این رقم جدید نامی انتخاب نشده است .

ابراهیم مقیسه افزود : محققان ایرانی بذربرنج هسته ایی را با روش پرتوتابی با اشعه گاما تولید کرده اند .

سرپرست پژوهشکده هسته ای پژوهشگاه علوم و فنون هسته ای ایران افزود : در حال حاضر برنج هسته ایی به صورت آزمایشی در ۳ استان گیلان، مازندران و فارس کشت شده است وی گفت : قرار است این رقم جدید برنج از سال ۹۶ به صورت انبوه کشت شود.

سرپرست پژوهشکده هسته ای پژوهشگاه علوم و فنون هسته ای ایران ،خوش عطری ، زودرسی وقد کوتاه نسبت به رقم های بومی هاشمی و طارم ومقاومت در برابرخشکسالی ،آب شور و باد و باران، را از ویژگی های رقم برنج هسته ایی اعلام کرد.

افکار نیوز

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا