برخی نمایندگان از امضای نامه استیضاح وزیر نفت واهمه دارند!

بصیر، سید بهلول حسینی در گفت‌وگو با  آناج با اشاره به درخواست ۴۵ نفر از نمایندگان مجلس برای استیضاح وزیر نفت، اظهار داشت: هیچ وزیری بی دلیل استیضاح نمی‌شود و نمایندگان حتما برای این استیضاح دلایل کافی دارند، قرارداد کرسنت یکی از دلایل استیضاح این وزیر می‌باشد.

توضیحات زنگنه در خصوص قراداد کرسنت قانع کننده نبود/استیضاح وزیر مسایل پشت پرده را آشکار می‌کند

وی ادامه داد: توضیحات آقای زنگنه در خصوص پرونده کرسنت تاکنون قانع کننده نبوده است، بنده مخالف این استیضاح نیستم و اگر وی نتواند از عملکرد خود دفاع کند و به نمایندگان پاسخ دهد به ادامه مدیریت وی در وزارت نفت رای منفی خواهم داد.

وی خاطرنشان کرد: متاسفانه برخی افراد در نظام از جایگاه خود سوء استفاده می‌کنند و به دنبال ثروت‌اندوزی هستند. با استیضاح وزیر نفت شاید خیلی از مسایل روشن شود، خوشبختانه مانند برخی از نمایندگان با وزیر ارتباط مخفی ندارم که علی‌رغم وجود اشکالات مخالف استیضاح وی باشم.

وزیر باید مانع زیرمجموعه‌های انحرافی خود شود/با شعار مشکلات حل نمی‌شود

عضو کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه وزارت نفت باید از توان داخلی در تولید داخل استفاده کند، ابراز کرد: عقد قرارداد با شرکت‌های داخلی تنها در شعار مانده و در عمل شاهد چیزی نیستیم. انتقادات به وزیر نفت وارد است، آقای وزیر باید به قدری تحت فشار قرار گیرد که مانع زیرمجموعه‌های انحرافی خود شود، برخی از مدیران خوب بلدند برای خود نان در بیاورند.

نمایندگانی که از وزیر نفت واهمه دارند/امضاء استیضاح وزیر برای برخی نمایندگان تبعات منفی دارد

وی افزود: متاسفانه برخی از نمایندگان از استقلال کافی برخوردار نیستند و به علت وابستگی به وزارت نفت از امضاء نامه استیضاح وزیر واهمه دارند. اکنون اکثریت نمایندگان تهران با وزیر درگیر هستند چراکه نگران رای خود نیستند و در شهر آنها نیازی به گازرسانی به مردم روستا نیست.

وی عنوان کرد: نمایندگان شهرهای کم جمعیت از مسایل کلان فاصله گرفته‌اند و بیش از حد وارد مسایل ریز شده‌اند، نماینده مجلس برای گازرسانی به یک روستا مجبور است منت وزیر را قبول کند و در برابر خطاهای وی سکوت کند تا مبادا عدم اعتبار را برای عدم گازرسانی بهانه کند. امضاء استیضاح نامه وزیر نفت تبعاتی را به دنبال دارد، وزیر به حوزه انتخابیه یک نماینده در صورت مخالفت وی توجهی نمی‌کند تا رای آن نماینده آسیب ببیند.

آقای روحانی از بازگشایی سفارات انگلیس ذوق زده نشود/مبادا سفارتخانه به مرکز فرماندهی فتنه تبدیل شود

نماینده مردم میانه در مجلس شورای اسلامی در پاسخ به سوال خبرنگار آناج مبنی بر بازگشایی سفارت خانه انگلیس در ایران و احتمال تکرار وقایع گذشته، بیان داشت: وجود سفارتخانه انگلیس در ایران اشکالی ندارد اما باید ملاحضات لازم صورت گیرد، دولتمردان نباید از این بازگشایی ذوق زده شوند و بهانه دست دشمن دهند.

وی اضافه کرد: انگلیس باید در راستای احترام متقابل و عرف دیپلماتیک با ایران رفتار کند و سفارتخانه را به مانند سال ۸۸ به مرکز فرماندهی فتنه و ایجاد آشوب مبدل نکند. ایجاد محدودیت خوب نیست اما باید شیطنت‌های انگلیس را هم به مردم گفت.

روحانی به خاطر رد صلاحیت یارانش شورای نگهبان را تضعیف می‌کند/اظهارات رئیس جمهور غیر منطقی بود

وی در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه هدف رئیس جمهور ایران از تضعیف شورای نگهبان و واگذاری صلاحیت‌ها به هیئت اجرایی چیست، تصریح کرد: برای همگان مشخص است که آقای روحانی به دنبال چیست و چرا این حرف‌ها را می‌زند، وی به خاطر رد صلاحیت برخی از افراد توسط شورای نگهبان چنین اظهاراتی را بیان می‌کند.

حسینی شورای نگهبان را نهادی مهم در جمهوری اسلامی ایران دانست و گفت: اگر شورای نگهبان نباشد جمهوری اسلامی خاصیت خود را از دست می‌دهد، حال که این شورا وجود دارد افرادی نالایق به مجلس راه یافته‌اند اگر به کلی نباشد که بهارستان جای مفسدان می‌شود.

وی تاکید کرد: وجود شورای نگهبان برای کشور مفید است، اظهارات آقای روحانی در خصوص این نهاد ضعیف و غیر منطقی بود. مردم که از پشت پرده مسایل خبر ندارند بفهمند چه کسی صلاحیت دارد و چه کسی ندارد.

کسی که بی بی سی را خوب می‌داند احمق است/خانم ابتکار نمی‌دانند رسانه بیگانه قصد ضربه زدن به نظام را دارد؟

وی در پاسخ به سوال خبرنگار آناج در خصوص صدور مجوز فعالیت بی بی سی در ایران و مصاحبه رئیس سازمان محیط زیست با این رسانه بیگانه، توضیح داد: اهداف شوم این رسانه برای همه ثابت شده است، کسی که فکر می‌کند بی بی سی رسانه‌ای بی طرف است و تنها اطلاع رسانی می‌کند احمقی بیش نیست، بنده مخالف این صدور مجوز هستم و متولیان وزارت ارشاد باید پاسخگوی عمل خود باشند.

این عضو مجلس شورای اسلامی با انتقاد از مصاحبه خانم ابتکار با بی بی سی، اظهار کرد: محیط زیست نهادی اجتماعی است نه سیاسی، حاضر شدن ابتکار در مقابل دوربین این رسانه امری ناپسند بود. مگر معاون رئیس جمهور نمی‌داند این رسانه از کجا تغذیه می‌شود و هدف آن ضربه زدن به نظام جمهوری اسلامی است؟

دانا

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا