مرغ سوخاری رژیمی یک شام خوشمزه

در این مطلب آموزش درست کردن مرغ سوخاری با یک روش رژیمی را به نقل از سایت چاره چی می‌خوانیم.

 

دستور پخت مرغ سوخاری کم کالری

مواد لازم:

سه سفیده تخم مرغ

۱ قاشق سوپ خوری سس خردل

یک فنجان نان ایتالیایی خرد شده.

۴/۱ فنجان پنیر پارمزان کم چرب

۴ قطعه مرغ پوست کنده بدون استخوان ۶ اونسی

۴/۳ فنجان سس سرکه و نمک گرم.

سالاد کلم فرانسوی به دلخواه

طرز تهیه:

۱. فر را روی درجه‌ی ۴۵۰ گرم کرده و روی سینی نچسب فر روغن اسپری کنید.

۲. سفیده‌ی تخم مرغ‌ها و سس خردل را کف ظرفی با عمق کم پهن کنید. در ظرف دیگری پنیر و خرده نان‌ها را خلوط حاصل را در ظرف دیگری پهن کنید.

۳. مرغ‌ها را در ظرف خرده نان و پنیر بغلتانید سپس در ظرف تخم مرغ و سس خردل فرو ببرید و بغلتانید و روی سینی فر قرار دهید.

۴. در دمای ۴۵۰ درجه به مدت پانزده دقیقه در فر قرار دهید. اگر  می‌خواهید روی آن‌ها طلایی شود ۱ دقیقه بیشتر بگذارید در فر بماند.

۵. غذا حاضر است و آن را با سس سرکه و نمک سرو کنید  می‌توانید برای تزئین از سالاد کلم هم استفاده کنید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا