این بار مرغ ژامبون‌پیچ با سس خرما را برای شام امتحان کنید

همه مواد این غذا برای همه ما آشنا هستند اما آیا تاکنون مرغ و ژامبون را با خرما امتحان کرده‌اید؟ در ادامه این مطلب را به نقل از فوت و فن بخوانید.

مرغ ژامبون‌پیچ با سس خرما
– تعداد: ۴ نفر
– زمان تهیه و پخت: ۳۰ دقیقه

مواد لازم

۴۵۰ گرم سینه بی استخوان مرغ
۷۵ گرم پنیر سفید نرم با طعم سیر و سبزیجات
۴ ورق ژامبون
یک قاشق غذاخوری روغن زیتون
نصف پیمانه خرمای خردشده
نصف پیمانه سرکه بالزامیک
۱/۳ پیمانه آب
نمک و فلفل سیاه

طرز تهیه

۱. مرغ‌ها را به صورت افقی برش دهید. روی هر کدام از آنها یک‌چهارم پنیر بگذارید. دور آنها ژامبون بپیچید و در زیر مرغ جمع کنید.

۲. در تابه بزرگ نچسب، روغن را روی حرارت ملایم گرم کنید. مرغ‌ها را داخل تابه بگذارید به طوری که قسمت پنیردار رو باشد. هر طرف مرغ‌ها را ۴ تا ۵ دقیقه سرخ کنید تا طلایی شوند. سپس داخل بشقاب بگذارید و گرم نگهدارید.

۳. تابه را از روی حرارت بردارید، خرما، سرکه و آب را داخل آن بریزید. دوباره روی حرارت بگذارید و حدود ۵ تا ۷ دقیقه آنها را بپزید تا سس کمی غلیظ شود.

۴. سس را روی مرغ بریزید، نمک و فلفل بپاشید و سرو کنید.

ارزش غذایی

– کالری: ۳۴۳
– چربی: ۱۶ گرم
– کلسترول: ۷۶ میلی گرم
– چربی اشباع شده: ۷ گرم
– کربوهیدرات: ۲۲ گرم
– فیبر: ۲ گرم
– سدیم: ۲۸۲ میلی گرم
– پتاسیم: ۵۷۳ میلی گرم
– کلسیم: ۲۰ میلی گرم
– آهن: ۱ میلی گرم

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا