راهکارهایی برای داشتن دندان های سفیدو براق

بصیر،یک متخصص تغذیه با تاکید بر اینکه مصرف محصولاتی که حاوی مواد رنگی افزودنی است موجب تغییر رنگ دندان می‌شود، گفت: مصرف بلافاصله لبنیاتی که دارای میزان بالایی کلسیم است مانند پنیر و شیر بعد از مواد غذایی رنگی می‌تواند موجب حفاظت دندان شود.

دکتر خدیجه رحمانی درباره راهکارهای سفید و براق نگه‌داشتن دندان، گفت: به افراد توصیه می‌شود بعد از خوردن مواد رنگی مانند چای بلافاصله ۳۰ تا ۴۰ گرم پنیر و یا یک لیوان شیر مصرف کنند زیرا این مواد باعث از بین رفتن اثرات مواد رنگی روی دندان می‌شود.

این متخصص تغذیه، افزود: به افرادی که تمایلی به مصرف این دسته از لبنیات ندارند توصیه می‌شود میوه‌های گاز زدنی مانند سیب و گلابی و یا سبزیجاتی مانند خیار و کرفس را مصرف کنند زیرا مصرف این مواد باعث افزایش بزاق دهان و محافظت از دندان‌ها می‌شود.

وی در ادامه یادآور شد: اما به طور کلی به افراد توصیه می‌شود برخی از محصولاتی که به آن مواد رنگی افزوده شده مانند نوشابه، زغال اخته، تنباکو و یا لواشک‌ها و آلبالوهایی را که توسط دستفروشان به فروش می‌رسد،مورد استفاده قرار ندهند.

ایران خبر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا